Mircea Rusu, despre singurătatea succesului: Simţi răcoarea unui şarpe la sân

Mircea Rusu vorbeşte într-un mesaj despre cât de singur eşti atunci când ai succes. Cu această ocazie, cântăreţul le cere tuturor să lase invidia deoparte şi să-l sprijine pe Nicu Alifantis, reprezentantul României la Eu-songbook.

"SINGURATATEA SUCCESULUI. Doar cine a reușit să pătrundă cu muzica lui în ținerea de minte a publicului românesc, stie ca primul preț ce-l are de plătit, e singuratatea din interiorul breslei. Ea se manifestă prin îmbrățișări, câteva vorbe şi poze. Sunt cazuri chiar în care simţi aproape fizic solzi de pește pe tine după câte-o îmbrăţişare. Sau răcoarea unui șarpe la sân.

E atât de omenească in fond invidia încât în timp te obișnuiești cu ea. Dar la fel cel puțin omenească e generozitatea. Ea picură binele în fiecare îmbrățișare, cuvânt sau poză. Nicu Alifantis a fost selectat cu "Ce bine că esti" , să fie printre potentialii șase reprezentati ai României în Eu-songbook. Pentru asta are nevoie de voturi cât mai multe. Intrati, zic , pe pagina lui , dragi colegi. Aflati despre ce e vorba şi procedati la vot", este mesajul lui Mircea Rusu.

"Mi-ar fi plăcut să fiu eu"

"Da, mi-ar fi plăcut sa fiu eu, v-ar fi plăcut să fiţi voi. Dar este el. Să ne depășim micimile, orgolii si vanități deșarte si să ne bucurăm pentru el ca pentru noi. Doar așa se-ndură cerurile să ne facă posibili într-o autentică, reală, comuniune. Doar așa mai pot rodi cântece în noi. Să coagulam dară, să spulberam pustiul de ego pentru un bine mai larg și comun. Să nu ne simțim uneori ca niște case arse , ca niste vinovați, pentru simplu fapt al unei izbânzi. Poate ascensionam naibilui și noi umpicut. Să aibă un înțeles sufletesc fiecare poza, cuvânt, îmbrățișare. Si sa ne mândrim cu reușita lui. Dragă Nicu, iti sunt suporter necondiţionat şi-ţi ţin pumnii ca pentru mine!", mai scrie Mircea Rusu.

(oar_w460)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel