Ministrul Sănătății: Eu m-am SĂTURAT. Vor fi sancţiuni

Florian Bodog a anunțat că are în vedere introducerea unor sancțiuni pentru cei care nu raportează zilnic stocurile de medicamente.

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat, astăzi, 6 iunie, că „în momentul în care vor apărea sancțiunile, o să vedeți că nu vor fi doar pecuniare, se va merge până la ridicarea autorizației și pentru depozite, indiferent de mărimea și vizibilitatea lor, și pentru farmacii".

„Eu m-am săturat de acest comportament absolut aberant de pe piață și am să-l corectez", a adăugat Bodog, potrivit Agerpres. De asemenea, a spus că sancțiunile vor fi prevăzute în lege, „noi avem pregătite modificări pentru Legea sănătății și pentru Legea farmaciei, modificări care privesc aceste sancțiuni. (...) Cei care nu fac această raportare zilnică a stocului de medicamente vor fi sancționați, pentru că noi trebuie să avem o imagine clară, în așa fel încât pacienții, practic acesta este interesul nostru, să aibă acces în orice moment la toate medicamentele de care au nevoie", a precizat ministrul Sănătății.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel