Mihai Trăistariu, în pragul disperării: Eu în clipa asta mai am undeva la 4000 de lei în bancă! "Aștept miracole!"

Sursă foto: Facebook Mihai Trăistariu
Sursă foto: Facebook Mihai Trăistariu

Se pare că Mihai Trăistariu a fost profund afectat de pandemie. Fără spectacole și concerte, cântărețul susține că a rămas practic fără o sursă de existență.

Mai mult, Mihai Trăistariu susține că a luat măsuri disperate pentru a se putea descurca. El a fost nevoit să își vândă unul dintre apartamente, iar pe celelalte le-a dat în chirie pe timp de vară.

„Eu în clipa asta mai am undeva la 4000 de lei în bancă, mă uit la ei și zic, stai să vedem că poate e o chestie de câteva zile, săptămâni. Aștept miracole! Unul dintre apartamente a trebui să-l vând ca să supraviețuiesc, iar celelalte 6 le-am închiriat turiștilor în vara trecută și am făcut 20.000 de euro din toate cele 6 și i-am ținut în bancă până în ziua de azi, bani cu care trăiesc și acum. Trăiesc din banii de anul trecut, din vară, care și ei se termină în două luni și sunt un pic îngrozit, nu mai dorm noaptea, evident, am făcut și petiții, am semnat tot ce trebuie.”, a mărturisit Mihai Trăistariu la Antena Stars, citează perfecte.ro.

"Murim de foame"

Ulterior, Mihai Trăistariu a cerut Guvernului să permită organizarea concertelor.

"Alo ! Guvernu'! Hai cu concertele că murim de foame ! Toată lumea a avut Covid. Putem trăi cu el. Nu puteți să ne blocați atâta timp. Avem 1 an de când ne-ați pus pe STOP. Fie-va milă de noi. 90% din dansatori, soliștii teatrelor, impresari, sunetiști, actori nu mai au din ce trăi. Chiar nu vă e milă de noi? ", a scris Mihai Trăistariu pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel