Mihai Trăistariu, gesturi rușinoase pentru a ieși din faliment: E o strategie

Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu a recunoscut gesturile rușinoase pe care le-a făcut ca să iasă din faliment și a vorbit despre cea mai mare frică a lui. 

Mihai Trăistariu a făcut declarații neașteptate în ceea ce prievște pozele în lenjerie intimă pe care le-a făcut acum ceva timp și a recunoscut că a trecut printr-o depresie de care și-a dat seama târziu. 

Ele m-au readus în prim-plan

"Am avut momente de depresie, cariera unui artist nu poate să fie numai la înălțime maximă. Și atunci normal că după atâta succes cu Valahia am căzut un pic. M-am ridicat înapoi cu Tornero și cu Eurovisionul și iar am căzut după. Și evident, insuccesul naște un gen de tristețe. Nu a fost o depresie cruntă, dar am început să mă documentez, să intru pe Google să văd ce înseamnă și atunci am descoperit că înseamnă noțiunea de depresie. Nu știam practic. M-am vindecat apărând înapoi la televizor", a declarat Mihai, într-un interviu pentru Antena Stars.

"Pozele în lenjerie intimă m-au readus în prim-plan. Adică le-am făcut intenționat. Le-am postat intenționat, cu gândul să nu dispar din showbiz. Mi-a fost rușine, pentru că am o școală de muzică de șase ani și am și copii mici. Mi-a fost jenă de ei, de părinți, de ce o să spună, dar am riscat și am zis că decât să sufăr că dispar de tot din showbiz, mai bine sufăr puțin de câteva critici și comentarii negative", a mai spus el.

Despre câștigurile din acea perioadă. Am făcut-o intenționat

"Pozele în sine nu-mi aduceau venituri, alea au fost comentate tot timpul. Dar faptul că nu mă mai invitau la emisiuni, nu mai eram de actualitate să zic așa, intrasem în legendă cum zic. Faptul că am reapărut în felul ăsta, că televiziunile s-au bătut pe mine și a reînviat cumva personajul Mihai Trăistariu, de atunci am devenit și un personaj cumva și televiziunile mă preferă pentru că aduc audiență. Eu sunt foarte sincer, povestesc tot timpul lucruri din casă și de atunci am reînceput, am reînviat eu ca artist, am devenit mai curajos, mai îndrăzneț, vorbesc mult acum în emisiuni și din momentul ăla, evident, că apărând mult au venit și concerte și eveniment mai multe. Când nu apăream deloc, stăteam și foarte mult acasă. Și de atunci nu mai refuz nicio emisiune și le povestesc absolut tot. Și m-am dus și cu implanturi de păr și cu fratele meu, că m-am împăcat, că m-am nu știu ce. Și am înțeles ce înseamnă showbiz, ce înseamnă presa, ce înseamnă apariții în ziare", mărturisește cântărețul.

"E o strategie practic. Am făcut totul cu bune intenții. Chiar dacă am avut un moment de rușine, că au fost momentele astea în viața mea, mi s-a părut că mai bine așa decât să dispar de tot. La ora asta sunt foarte ok", spune Mihai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel