Mihai Trăistariu, gest controversat la mormântul părinților. Fanii, dezamăgiți

Mihai Trăistariu a mers sâmbătă la mormântul părinților lor, însă modul în care s-a lăudat în mediul online i-a adus și critici din partea fanilor. 

Mihai Trăstariu a profitat de faptul că se află la Piatra Neamț și a mers, sâmbătă, însoțit de fratele său, Vasile Trăstariu, la mormântul părinților lor. Doar că frații Trăistariu, pe lângă faptul că au aprins lumânări, au ținut să imortalizeze momentul și au realizat și câteva fotografii, pe care ulterior artistul le-a postat pe pagina sa de socializare. 

Într-una dintre ele, Mihai Tristariu chiar pare că zâmbește. 

"Acum 2 ore am fost cu frate-miu, Vasile Traistariu, la cimitirul parinților noștri ! Întâmplator sau nu ... ne-am întâlnit la mormântul lor cu 2 rude, care tocmai organizaseră o pomenire pentru ai mei ! Ce fain ! Si ce coincidenta stranie ! Dovada ca ... nimic nu e întâmplator ! Evident, am stat o ora la întreaga slujba!", a scris Mihai Tristariu pe Facebook.

Unele dintre poze au adunat zeci de like-uri, însă câțiva fani au criticat atât faptul că astfel de imagini au fost postate pe internet, cât și atitudinea afișată de artist în fotografiile respective. 

"Cum poti sa iei pozitie de poza atunci cand te afli langa mormantul parintilor?scuze pentru remarca insa imi pare total nepotrivit", "Pozele-astea n-ar trebui să fie pe facebook. Nu e ok să-ţi faci poze în cimitir şi să le pui în mediul virtual", "Din toate pozele care nu isi aveau loc pe facebook , astea au intrecut orice bariera ...pozitia ta nu e una buna in cimitir , langa parintii tai", sunt doar câteva dintre reacțiile critice exprimate de fanii artustului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel