Mihai Trăistariu dă cărțile pe față: Campanie electorală mascată

Mihai Trăistariu a spus, vineri, la Antena 3, că jurnaliști se înșeală când spun că artiști sunt acum faliți în campania electorală. 

"Am agenda plină în luna mai, în weekenduri", a spus Mihai Trăistariu, care a atras atenția că în luna mai sunt tot felul de zile ale orașelor, satelor, comunelor. Practic, ceea ce a confirmat jurnalistul, este că vom avea parte de o campanie mascată, nu una pe față cum era până acum când candidații dădeau mici cu bere și concerte în aer liber, unii ajungând chiar să fie cunoscuți doar pentru asta. 

Mihai Trăistariu a mărturisit că din prima campanie electorală la care a cântat și-a luat apartament. Între timp, prețurile artiștilor au crescut și, a spus Mihai Trăistariu, dacă vor avea 10 concerte de 10.000 de euro, își mai iau un apartament. Mihai Trăistariu a remarcat că în ultimii ani "a crescut numărul concertelor, în fiecare sat au loc concerte, înainte nu era așa". El a adăugat că acum nu știe cum va fi, dar în trecut urca politicianul pe scenă cinci minute înaintea concertului și "ținea un discurs de cinci minute în care spunea 'votați-mă' și oamenii luau aminte". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel