Mihai Onilă, moarte fiică: "Ăsta e mesajul fetiței mele"

La doi ani de la moartea fiicei sale, Mihai Onilă, fost membru al trupei AXXA, continuă să se gândească la pierderea grea suferită. Fata artistului, Emily Hope, a pierdut lupta cu viața, din cauza cancerului pe creier de care suferea.

"Viața e scurtă și nu vă dă nici un fel de garanții, ăsta e mesajul fetiței mele. Misiunea pe care a avut-o Ioana pe pământ este aceea de a mă fac să conștientizez că prezentul e cel mai important. Aveam nevoie de lecția asta dură. Există două feluri de evoluție, prin suferință și prin voință.

Am curajul de a vorbi despre lumină pentru că am renunțat la luptă. O mare parte din timpul pe care îl petreceam studiind spiritualitatea m-am lovit de atacuri. Am renunțat la luptă în urmă cu 10 ani. Am pornit pe drumul spiritualității după ce am aflat minunea că soția mea este însărcinată.

Soția mea este cu un pas în urma mea în această perioadă, a trecut experiența prin filtrul unei mame. Având în vedere că eu sunt exemplu ei din fiecare zi, renunță și ea la luptă", a mărturisit Mihai Onilă, la Agenția Vip, de la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel