Mihai Morar, veste surprinzătoare: Nu mă așteptam. Toată frica m-a cuprins

Mihai Morar a vorbit despre vestea care l-a luat pe neașteptate. Prezentatorul tv a povestit cum a primit noua schimbare din viața sa.

"Când am aflat că soția mea este însărcinată cu cea de a treia fiică, era exact anul trecut pe vremea asta, eram tot în casa Orașul Faptelor Bune și vorbeam despre cazurile copiilor de anul trecut. Nu știu dacă este un moment mai bun sau mai nepotrivit să afli că vei deveni tată din nou, după atâta timp, mai ales că nu mă așteptam.

Nu mă așteptam să mai primim un copil în familia noastră, deși am fost extraordinar de fericit. Dar, să primești vestea asta, atunci când tu vorbești despre toate nenorocirile pe care Universul le trimite celor mai nevinovați dintre oameni, este... Toată teama asta, frica asta din toate poveștile auzite, m-a cuprins pe tot timpul sarcinii", a spus Mihai Morar.

"Mă consider binecuvântat"

"A fost... Știi foarte bine! Un părinte are un milion de gânduri, eu aveam toate filmele din Orașul Faptelor Bune, care m-au purtat chiar și în timpul nașterii, și în primele luni. Și acum, de fiecare dată când mă uit la Roua îi studiez toate reacțiile. Credeți-mă, mă consider binecuvântat, nu neaparăt, pentru că am primit un copil în familia noastra după 10 ani jumătate, mă consider binecuvântat că fiecare zi îmi aduce o veste bună. Mă bucur de prezentul acesta, cum n-am știut poate să mă bucur atunci când am devenit prima dată tată. Poate acesta este semnul și rostul cu care a venit Roua în viața mea", a mai spusMihai Morar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel