Mihai Morar, mărturisiri sincere: Am puțini prieteni. Nu-mi lipsesc

Mihai Morar a vorbit despre lucrurile de dinainte de pandemie de care îi este dor cel mai tare. Prezentatorul tv a făcut și câteva mărturisiri.

"Nu mă vedeam nici înainte, nu mă văd nici acum cu foarte mulți oameni. Cercul meu social de oameni este foarte redus și cumva e de înțeles și datorită programului… Totuși am 3 copii, aș vrea să mă recunoască drept tată. Am puțini prieteni și am avut întotdeauna, nu sunt un tip foarte social, nu-mi lipsesc. Dacă vreau să mă duc la restaurant, mă duc, mănânc pe terasă. La petreceri nu mă duceam în ultimii ani. Dacă vreau să mă duc să beau o cafea, mă duc la mine la cafenea.

"Singurul lucru care îmi lipsește"

Singurul lucru care îmi lipsește sunt călătoriile. Mi-ar fi plăcut foarte mult să mă duc în Grecia. Eu mă simt foarte aproape de starea asta mediteraneeană, de insula, îmi lipsește treaba asta, să mă trezesc dimineață în vacanță, înaintea copiilor, să mă duc să beau o cafea în port, să nu mă cunoască nimeni. De fapt, asta este vacanță pentru mine. Să plec, eu să pot să mă uit la oameni și oamenii să nu se uite la mine pentru că nu îi interesează", a spus Mihai Morar pentru ciao.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel