Mihai Morar, gest impresionant: "Mi-am dat seama că nu știu nimic"

Aflat în vacanță , în Grecia, Mihai Morar le-a scris un mesaj plin de învățăminte fanilor săi, după ce a reușit să atingă 300.000 de urmăritori în mediul online.

"Ziua în care am împlinit 300.000 de urmăritori e ziua în care mi-am dat seama că nu știu nimic. Azi. Pentru mine e un număr imens. Un om care face radio, cafea și gemene. Momentul de 300.000 m-a prins exact în locul ăsta. În care mi-am dat seama că nu știu nimic.

Plecasem înainte de răsărit din cameră pentru a străbate satele Cretei pe bicicletă. Aproape de miezul zilei, după o urcare de la malul mării, pe stânci, cu multe turnante, ajung într-un sătuc cretan, de munte. Nu mai mult de câteva case. Și, în mijlocul lor, locul ăsta, din poză, mascat de florile fuchsia. Decid să fac o pauză de cafea.

Locul are cel mai lung și greu de reținut nume. "Tis Litsas Ta Kamomata". Primul lucru pe care l-am întrebat a fost: "Ce înseamnă tis-li-tsas-ta-ka-mo-ma-ta....?". Femeia îmi întinde o mână puternică de cretancă de la țară și mă privește cu cei mai blâzi ochi: "Eu sunt Litsas! Și eu fac curat, eu gătesc, eu servesc și, în timpul liber, fac toate suvenirurile astea pe care le vedeți. De aia, numele localului, în traducere liberă, înseamnă: "Litsas face mereu câte ceva".

Punct. Clipa în care mi-am dat seama că nu știu, de fapt, nimic. Am făcut 300.000 de urmăritori pe insta. Iar Litsas are restaurantul numărul 1 pe TripAdvisor din toată zona asta de Creta și nici măcar nu se laudă cu asta. Iar eu o țineam pe Litsas din treabă", a scris prezentatorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel