EXCLUSIV  Mihai Morar, enervat de pandemie. Mesaj tranșant pentru români: Eram proști și nu am știut! Eu nu mai pot!

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Mihai Morar și Claudia Țapardel au vorbit, în exclusivitate pentru DC NEWS, despre pandemia de COVID-19, despre distanțarea fizică a oamenilor și despre lucrurile care i-au supărat în toată această perioadă. 

"Mi-a plăcut foarte mult un eseu pe care l-ai scris, tot în pandemie, despre pierderea simțului tactil. Că noi suntem foarte preocupați de pierderea gustului, mirosului, dar că nu am realizat că am pierdut un simț foarte important pentru noi sau un obicei foarte important, și anume acela de a ne atinge, de a ne îmbrățișa și mi-am dat seama cât de important e acest lucru. Și noi deja trăim o suferință, pentru că nu ne mai bucurăm de acest simț tactil, de această conexiune și conectare. De fapt asta e conectarea reală, când poți să îmbrățișezi pe cineva", a spus Claudia Țapardel. 

"Eram proști și nu am știut!"

"În primele luni de pandemie era celebra replică: "eram fericiți și nu știam!" Acum ne dăm seama ușor ușor că am putea să titrăm cu litere mari: "Eram proști și nu am știut!"

Noi am făcut foarte multe prostii, dar nu aveam de unde să știm, pentru că fiind o chestie nouă pentru omenire, a trebuit să ne luăm toate măsurile de siguranță și nu știu dacă îndepărtarea asta... ok, distanțare socială, dar nu știu dacă strictețea asta de care noi ne-am îndepărtat a fost o măsură care a avut grijă de siguranța noastră. Pentru că eu văd o lume în jurul meu mult mai nesigură de a se apropia acum.

Acum când suntem cumva, eu așa simt, nu știu dacă a mai urma un val patru, dar simt că lucrurile se reîntorc undeva într-un normal, nu ca înainte, dar pare că o să fie bine, că ne reluăm viața socială. Eu văd încă oameni care în momentul în care te apropii stau la distanță de tine", a declarat Mihai Morar, în exclusivitate pentru DC NEWS, în emisiunea "Interviuri care Inspiră by Claudia Țapardel".

Mihai Morar și Claudia Țapardel, detaliu bizar din pandemie: "Nu mai pot!"

Claudia Țapardel: Sau când vrei să întinzi mâna, nu mai vorbesc de îmbrățișare...

Mihai Morar: Eu nu mai pot cu cotul și cu pumnul!

Claudia Țapardel: Eu nu știu să fac acest lucru. Pur și simplu mi se pare bizar să fac acest lucru. 

Mihai Morar: Eu nu salutam! În lunile în care nu se știa și nu era nici vaccin, eram destul de grav, eu în lunile alea preferam să nu salut, nu cot, nu pumn, dar îi văd în continuare pe oameni, apropo de simțul tactil, că sunt foarte distanți. Eu nu cred că o strângere de mână, dacă te dezinfectezi după...

Claudia Țapardel: Eu cred că oamenii tânjesc după îmbrățișări, deși dau un pas în spate de frica acestei boli

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel