Mihai Morar: Am trei copii cu două femei. Asta e povestea mea adevărată

Mihai Morar și-a spus "povestea", în spațiul public, postând și o fotografie grăitoare. 

"Am 3 copii cu 2 femei. Asta e povestea mea adevărată. Eu știu să fac fete. Atât. Singurul meu merit e cel genetic. Azi, am dus-o pe Roua în locul în care i-am auzit prima oară bătăile inimii. Și i-am arătat, pe monitorul ecografului, primul ei portret. Avea 23 de săptămâni de când era în pântecele primei mame. Și, de atunci, până la termen, am venit în locul ăsta, negreșit, în fiecare săptămână.", a scris Mihai Morar pe Instagram, în dreptul imaginii în care apare alături de cea de-a treia fiica a sa, Roua, soţia şi medicul care a fost lângă ei.

"Ea e mama necunoscută..."

"Până la naștere, Roua a fost în placenta primei mame. Dar și în mâinile celei de a doua mame. Ea e Claudia Nicoleta Sai. Și Roua e cea de-a treia minune cu numele Morar pe care a adus-o pe lume. Acum 11 ani a mai făcut două: Mara și Cezara, născute prematur, foarte devreme, dar sănătoase tun, au respirat singure din prima secundă de viață. Iar părinții de eroi prematuri știu că asta e o minune. O minune care se înfăptuiește doar dacă ai lângă tine niște "mâini" de om.

Iar mâinele celei de-a doua mame lucrează cu sufletul. Așa știe ea să facă medicina. Cu sufletul și cu vorbe puține. Eu știu că niciodată nu ne va spune prin ce a trecut ea în ultimele săptămâni de sarcină cu Roua. Dacă nu eram noi, părinții biologici, nu ar fi existat Roua-embrionul. Dar dacă nu era ea, "a doua mamă", nu ar fi luat viață Roua-omul. Ea e mama necunoscută a celor trei minuni ale mele. Și, v-am mai spus asta, minunile țin, în general, de "necunoscute". E felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim.", a încheiat Mihai pe contul său de Instagram.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Am 3 copii cu 2 femei. Asta e povestea mea adevărată. Eu știu să fac fete. Atât. Singurul meu merit e cel genetic. Azi, am dus-o pe Roua în locul în care i-am auzit prima oară bătăile inimii. Și i-am arătat, pe monitorul ecografului, primul ei portret. Avea 23 de săptămâni de când era în pântecele primei mame. Și, de atunci, până la termen, am venit în locul ăsta, negreșit, în fiecare săptămână. Pentru că până la naștere, Roua a fost în placenta primei mame. Dar și în mâinile celei de a doua mame. Ea e @claudia.nicoleta.sai. Și Roua e cea de-a treia minune cu numele Morar pe care a adus-o pe lume. Acum 11 ani a mai făcut două: Mara și Cezara, născute prematur, foarte devreme, dar sănătoase tun, au respirat singure din prima secundă de viață. Iar părinții de eroi prematuri știu că asta e o minune. O minune care se înfăptuiește doar dacă ai lângă tine niște “mâini” de om. Iar mâinele celei de-a doua mame lucrează cu sufletul. Așa știe ea să facă medicina. Cu sufletul și cu vorbe puține. Eu știu că niciodată nu ne va spune prin ce a trecut ea în ultimele săptămâni de sarcină cu Roua. Dacă nu eram noi, părinții biologici, nu ar fi existat Roua-embrionul. Dar dacă nu era ea, “a doua mamă”, nu ar fi luat viață Roua-omul. Ea e mama necunoscută a celor trei minuni ale mele. Și, v-am mai spus asta, minunile țin, în general, de “necunoscute”. E felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim.

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar) peDec 9, 2019 la 9:58 PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel