Mihai Constantinescu, terapie prin muzică. Medicii îi aplică terapia prin care l-au salvat și pe Cotabiță

Mihai Constantinescu
Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu, dă semne să se apropie de un miracol. Următorul pas este terapia prin muzică, cu ajutorul șlagărelor lui și ale încurajărilor celor care-l iubesc, care-i vor fi puse în căști.

Mihai Constantinescu se luptă în continuare pentru viața lui. Medicii fac totul să-l ajute, iar apropiați ai cântărețului susțin că au început deja să-l hrănească ca pe bebeluș, cu mâncare pasată, deși nu au renunțat la perfuzii, relatează România TV.

În următoarea perioadă, medicii vor să încerce terapia care l-a întors și pe Gabriel Cotabiță din morți. Aceasta este terapia prin muzică. 

Doctorii fac tot ce pot pentru a-l readuce la parametrii normali pe Mihai Constantinescu, care se află de mai bine de patru luni pe patul de spital, în comă, după un infarct. Surse apropiate spun că vor apela și la această formă de tratament, mai neconvențională. Aceștia vor să înregistreze cântecele de suflet ale artistului, pe un dispozitiv, alături de câteva cuvinte din partea celor apropiați și să i le pună la căști. 

Această metodă a dat rezultate la Gabriel Cotabiță.

Munca medicilor și rugăciunile celor care-l iubesc pe Mihai Constantinescu, par să fi dat deja roade, deoarece starea lui de sănătate e evoluat spre bine în ultima periaodă. Deși e încă slăbit și nu s-a renunțat la perfuzii, medicii ar fi început să-l hrănească printr-un tub, cu supe și legume pasate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel