Mihai Bendeac în război cu Antena 1. Vezi ce daune cere postul TV

Despărțirea lui Mihai Bendeac de Antena 1 se transformă într-un scandal, după ce actorul a spus pe blogul său că se află în proces cu postul de televiziune.

[caption id="attachment_224513" align="alignleft" width="310"] foto: Mediafax[/caption]

”Apropo, colaborarea mea cu Antena, odată cu decizia de a mă retrage din formatul pe care l-am creat, a ajuns în stadiul de proces. Nu vreau sa comentez mai mult. Le mulțumesc pentru colaborare, așa cum a fost ea, și drum bun.”, a scris Mihai pe blog.

Postul de televiziune i-a dat o replică dură artistului și îi cere daune de 1.300.000 de euro.

"Antena 1 a luat act de afirmaţiile 'creative dar mai ales tendenţioase' ale lui Mihai Bendeac din mediul online. Colaborarea 'aşa cum a fost ea' cu Mihai Bendeac a început în urmă cu trei ani, când emisiunea prezentată de acesta la un alt post de televiziune înregistra 4 puncte de share. Trei ani mai târziu şi şase sezoane de show de divertisment în prime time la Antena 1, audienţele au înregistrat recorduri de 26 share.

În tot acest timp, Mihai s-a bucurat de tot suportul, resursele, creativitatea şi profesionalismul de care a avut nevoie, cu efect evident în audienţele obţinute, un ajutor semnificativ mai relevant decât 'sfaturile şi sugestiile' de care bănuim că a beneficiat înainte de a face parte din echipa noastră. Având în vedere deciziile acestuia din ultima vreme, Antena 1 îi mulţumeşte şi păstrează amintiri frumoase privind colaborarea de până acum, dar, în acelaşi timp, va aprecia plata daunelor în valoare de 1.300.000 de euro pe care Mihai le datorează conform contractului semnat.

'Până atunci', fiecare îşi vede de treaba lui, noi - de construirea unei grile puternice de toamnă, cu show-uri blockbuster, iar el - de paşii izolaţi", se arată în punctul de vedere semnat de Antena 1.

Mihai Bendeac a trecut printr-un episod asemănător și atunci când a plecat de la Prima TV la Antena 1.

La vremea respectivă, Prima TV spunea că „Mihai Bendeac a încălcat prevederile contractului încheiat cu SBS Broadcasting Media SRL”.

”Subliniem că SBS Broadcasting Media SRL a respectat în totalitate prevederile acestui contract şi am aşteptat de la el aceeaşi conduită. Prin urmare, considerăm neprofesionistă atitudinea lui Mihai Bendeac faţă de cei care, în ultimii trei ani, au crezut şi investit în el şi l-au transformat dintr-un actor de teatru într-un profesionist de televiziune.“, se arăta în comunicat de presă.

În timpul scandalului se zvonea că Bendeac avea de plătit daune de 600.000 de euro către Prima TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel