Mihai Albu, replică acidă pentru fosta sa soție, Iulia Albu: Prefer să tac și să înghit mizeriile pe care le lansează

Celebrul designer român de pantofi, Mihai Albu, i-a dat fostei sale soții, fashion editorul Iulia Albu, o replică dură, după ce aceasta a comentat despre câștigurile mari din 2014 ale fostului său partener de viață, dar și despre pensia alimentară mică pe care o plătește pentru fiica lor, Mikaela.

După ce presa a publicat profitul obținut de Mihai Albu în 2014 din vânzarea pantofilor pe care îi creează, dar și faptul că au apărut zvonuri cum Iulia Albu ar avea datorii la magazinul de lângă bloc, pe care i le achită soțul, și că ar primi mai mulți bani lunar pentru Mikaela, fashion-editorul a oferit câteva explicații tăioase. 

"Este adevarat ca pensia alimentara pe care am acceptat-o de la fostul meu sot pentru Mihaeka, fara niciun fel de discutii, deoarece mi-am dorit ca copilul meu sa nu fie expus nici direct, nici indirect unui proces in instanta, este in cuantum de 1000 ron lunar. Aceasta este suma pe care tatal ei a considerat ca si-o poate permite pentru a ajuta la cresterea micutei. In Romania exista si pensii alimentare mult mai mici, asa cum exista si pensii alimentare mult mai mari. Faptul este oricum irelevant avand in vedere ca o bona percepe lunar un onorariu mai mare decat acest cuantum, asta pe langa alte cheltuieli cum ar fi urmarea unui sport, weekend-uri in afara orasului si alte cheltuieli pana la urma normale. Nu am depins insa niciodata de aceasta pensie pentru a-i asigura copilului tot ce are nevoie intrucat contractele pe care le am avut au fost intotdeauna mai mult decat suficiente atat pentru a-i asigura Mikaelei un trai frumos, cat si pentru a satisface micile mele extravagante", a declarat Iulia Albu pentru wowbiz.ro.

Fashion-editorul a precizat, totodată, că Mikaela a urmat cursurile unei grădinițe de stat, plata lunară fiind achitată "doar sporadic" de către altcineva, iar împreună cu micuța planifică o vacanță pentru această perioadă în afara țării. Iulia Albu a ținut, însă, să sublinieze că fostul său soț "nu și-a manifestat în niciun fel dorința de a o lua pe Mikaela în vreo vacanță", iar situația financiara a acestuia nu o interesează deoarece dispune de fonduri suficiente pentru a nu-i lipsi nimic fiicei sale.

"Există un singur bărbat la care apelez atunci când am nevoie de un mic ajutor financiar, însă acel bărbat nu este Mihai Albu. Este tatăl meu", a declarat Iulia Albu pentru sursa citată. 

Cum a reacționat Mihai Albu

Replica lui Mihai Albu nu s-a lăsat așteptată: "Eu în schimb prefer să tac și să înghit, fără să crâcnesc, toate mizeriile pe care le lansează I. Albu la adresa mea. Mi-am impus să nu ripostez în niciun fel, asta de dragul fetiței mele Mikaela și chiar al mamei ei. Mizez pe faptul că cine mă cunoaște, știe care este realitatea", a scris celebrul designer de pantofi pe contul său de pe site-ul de socializare, miercuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel