Mihaela Rădulescu, tatuaj nou. Ce legătură are cu noul iubit

Joi seara, Mihaela Rădulescu a prezentat Gala Elle Style Awards, revistă pentru care se află în colaborare de mai bine de opt ani. 

Mihaela a reuşit să capteze atenţia presei nu datorită ţinutei, cum era de aşteptat, ci a noului tatuaj afişat pe antebraţul stâng, relatează ziarulring.ro.

În urmă cu o lună, Mihaela Rădulescu îi lua un interviu, pentru ProTV, lui Felix Baumgartner, paraşutistul austriac care a făcut istorie depăşind viteza sunetului în cădere liberă. În timpul interviului, cei doi au descoperit că sunt pasionaţi de sporturile extreme, mai mult, sunt ambasadorii unei campanii caritabile, "Wings for Life", care strânge fonduri pentru cercetarea leziunilor măduvei spinării.

La scurt timp, fotografii de la "Getty Image" au surprins-o pe divă la Köln, unde a fost invitată, alături de Felix, la un teledon organizat de postul de televiziune RTL. Ziariştii germani au scris atunci, pentru prima dată, că românca este noua iubită a austriacului. Discretă în privinţa vieţii personale, Mihaela nu a dorit să facă vreun comentariu despre noua relaţie, însă şi-a anunţat prietenii virtuali că s-a despărţit de Dani Oţil.

Astfel, la Gala Elle Style Awards, aceasta a afişat pe antebraţul stâng un tatuaj inspirat din sloganul de viaţă al noului ei iubit, "Learn to love what you have been tought to fear" (n.r. - Învaţă să iubeşti acele lucruri de care ai fost învăţat să te temi).

Citește și: Dani Oțil dă cărțile pe față: "Nu avea cum să plece cu altul și nici cum să-mi dea papucii" 

Felix Baumgartner a fost protagonistul unor sărituri de pe locuri celebre din lume (statuia lui Iisus Hristos din Rio, Turnurile Petronas din Kuala Lumpur), este primul om care a traversat, în cădere liberă, Canalul Mânecii, iar în octombrie 2012 a depăşit viteza sunetului, 1.342,8 km/h, cea mai mare viteză cu care s-a deplasat până la acea dată un om care nu se află într-un vehicul.

După aceste salturi, austriacul a declarat: "Frica a devenit un prieten al meu", "Learn to love what you have been taught to fear" devenind mottoul său în viaţă. În timpul stabilirii ultimului record, austriacul a purtat la mână un ceas marca Zenith gravat cu portretul său şi cu laitmotivul care îi călăuzeşte viaţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel