Mihaela Rădulescu: ”Mi-am «redecorat» frigiderul pe interior”

La 43 de ani, Mihaela Rădulescu are o siluetă de invidiat, dar recunoaște că este foarte atentă la dietă și face multă mișcare pentru a arăta exact așa cum își dorește.

Vedeta tv consideră că alimentația sănătoasă trebuie combinată cu sportul și un stil de viață ordonat, fără excese, pentru a obține un corp tonifiat, foarte sexy.

”Oricât de bună ar fi moştenirea genetică, trebuie susţinută cu o alimentaţie sănătoasă, minimalistă, dar nutritivă, cu un supliment de vitamine care trebuie luate doar după sfatul specialistului. Aşa că mi-am «redecorat» frigiderul pe interior - arată mult mai verde, dar şi cu ouă, lactate, brânzeturi, peşte, fructe şi multe lichide. Şi am reuşit să antrenez şi copilul în acelaşi ritm culinar sănătos."

 Copilul vetei are voie să mănânce dulciuri, dar le preferă prăjiturile făcute în casă, îngheţata şi ciocolata.

Mihaela Rădulescu nu este adepta antrenamentelor extenuante la sală și nu face jogging, preferând exercițiile fizice efectuate după dvd-uri de fitness și sporturile practicate de fiul ei. ”Am zile în care fac doar 15 minute şi altele în care fac o oră, dar nu există zi fără sport în viaţa mea. De când am descoperit dvd-ul lui Carmen Brumă, am dezvoltat aproape o adicţie faţă de genul de mişcări pe care ea le propune acolo, mi se potrivesc, muşchii mei îi mulţumesc zilnic. Mai fac wakeboard, încerc să fac progrese la kitesurf, mai joc volei pe plajă când am cu cine, înot, merg pe jos, mai merg la călărie câteodată."

Mihaela Rădulescu a declarat că nu merge la sală şi nu alergă, dar face orice sport face şi băiatul dânseia (mai puţin fotbal).

sursa: ciao.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel