Michael Jackson era "un dezastru din punct de vedere emoţional" înainte de a muri

  Michael Jackson era "un dezastru din punct de vedere emoțional" înaintea concertelor pe care trebuia să le susțină la Londra, scrie Daily Mail pe baza unor mail-uri interceptate între Anschutz Entertainment Group - compania care finanța seria de 50 de concerte ale starului, incluse în turneul "This Is It" - cu câţiva membri din echipa de producţie a show-urilor.

Autor: Cosmin Bidileci

Producătorii acestor concerte pe care Michael urma să le susțină, se temeau pentru stabilitatea psihică a acestuia şi spuneau despre acesta că era "un dezastru paralizat din punct de vedere emoţional"

Kenny Ortega, directorul artistic a afirmat că MJ nu se afla în cea mai bună stare și se temea din cauza acestor concerte care urmau, susținând  că Michael nu este îndeajuns de pregatit și că nu le va putea face față. "Există semnale puternice care indică paranoia, anxietate şi un comportament obsesiv. Cred că cel mai bun lucru pe care putem să îl facem este să îl chemăm pe cel mai bun psihiatru ca să îl evalueze cât mai repede posibil. E ca şi cum ar exista doi oameni în el: unul care încearcă să rămână acelaşi care era în trecut şi care ar putea fi din nou, iar celălalt care se află într-o stare slăbită şi tulburată. Cred că avem nevoie de asistenţă de specialitate în această chestiune", declara Kenny Ortega.

Cel care i-a confirmat îngrijorările lui Kenny Ortega, a fost Randy Philips după o vizită pe care i-a facut-o starului american în camera sa de hotel la Londra."MJ s-a încuiat în camera lui, beat şi deznădăjduit", spunea el într-un e-mail adresat directorului AEG, Tim Leiweke, aflat în acel moment la Los Angeles. "Am încercat să îl trezesc. Am strigat atât de tare la el încât credeam că voi zgudui pereţii. E un dezastru paralizat din punct de vedere emoţional, măcinat de dubii şi scârbit de el însuşi, acum când a venit ora concertelor", a spus Randy Philips.

Familia lui Michael va cere daune în istanță împotriva companiei Anschutz Entertainment Group - compania care finanţa seria de 50 de concerte ale starului pentru ca l-au presat sa realizeze aceste concerte, neținând cont de starea sa delicată de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel