Michael Buble şi soţia sa, veste cumplită: Cerem discreție!

Michael Buble şi soţia lui, Luisana Lopilato, au anuţat în mod public prin intermediul Facebook că fiul său, Noah, în vârstă de doar trei ani, a fost diagnosticat cu cancer.

Recent, fiul celebrului cuplu a fost diagnosticat cu cancer, deşi se credea că are o simplă boală a copilăriei. Familia este devastată şi cere discreţie din partea presei şi a fanilor.

"Suntem devastaţi de diagnosticul fiului nostru Noah, care acum face tratament în Statele Unite. Mereu am vorbit despre importanţa familie şi dragostea pe care o avem pentru copiii noştri. Katie şi cu mine vom dedica tot timpul şi atenţia noastră lui Noah pentru a-l ajuta să se însănătoşească şi ne vom suspenda activităţile profesionale pentru moment. Pe parcursul acestei perioade dificile, vă rugăm să vă rugaţi pentru el şi să ne respectaţi intimitatea. Avem un drum lung de parcurs şi sperăm că prin sprijinul familiei, prietenilor şi fanilor din întreaga lume şi prin credinţa noastră în Dumnezeu, putem câştiga această luptă", au scris Michael Buble şi Luisana Lopilato pe Facebook.

Atât Michael Buble cât şi Luisana Lopilato şi-au anulat toate activităţile profesionale pentru a petrece cât mai mult timp cu fiul lor şi pentru a-l ajuta să treacă prin aceste momente grele.

Anul trecut, Noah a suferit arsuri grave după ce s-a opărit cu apă fierbinte în casa din Argentina pe care cuplul o deţine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel