Melania Medeleanu, durere neștiută: Au sufletul ferfeliță

Melania Medeleanu a dezvăluit, de curând, durerea cu care a fost nevoită să trăiască o bună perioadă de timp, până când Dumnezeu i-a zâmbit. Nu mai spera.

Arătându-și susținerea față de campania "Şi eu am dreptul să fiu părinte", Melania Medeleanu a vorbit cu sinceritate despre momentul în care a aflat că nu va putea fi mamă şi despre cum i-a măcinat sufletul această veste. Până într-o zi, când Dumnezeu i-a oferit cel mai de preţ cadou: copilul pe care şi-l dorea nespus.

"Mii de femei au sufletul ferfeniţă. Ucideţi întrebările fără rost"

"Am primit şi eu cândva acelaşi diagnostic. Şi l-am închis în mine. Când copiii de la Clinceni m-au luat în braţe şi m-au întrebat "doamna Meli, când o să aveţi copilul dvs o să ne mai iubiţi la fel?", am promis că o să-i iubesc pentru totdeauna. O promisiune uşor de făcut, căci nenumăratele drumuri la medic se încheiaseră mereu fără speranţă. Am găsit repede un răspuns de dat şi celor ce mă întrebau cât mai aştept sau dacă merită să pun carieră pe primul plan. Spuneam că am o sumedenie de copii, nu doar unul, că poate Doamne Doamne a pregătit un alt drum pentru mine.

Azi, când nu mai îndrăzneam să sper, sunt printre norocoasele care-şi ţin puiul la piept şi se simt binecuvântate. Mii de alte femei însă au sufletul ferfeniţă. Iar întrebările şi etichetele celor superficiali nu sunt nicicum de folos. Ucideţi întrebările fără rost şi îmbrăţişaţi cu-o vorbă bună femeia care-şi aşteaptă încă pruncul", a spus Melania Medeleanu, pe Facebook.

Vezi și: Zina Dumitrescu a murit. Ce spunea creatoarea de modă, în ultimul său interviu - video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel