Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit / Video

Foto ilustrativ Pexels
Foto ilustrativ Pexels

Megan Fox a spus "Da". Actrița și Machine Gun Kelly au anunțat pe rețelele de socializare că s-au logodit. 

Megan Fox, în vârstă de 35 de ani, s-a logodit cu Machine Gun Kelly. Actrița și Colson Baker, pe numele său real, sunt împreună de peste un an, scrie People. Cei doi au făcut anunțul pe conturile lor de social media. 

„În iulie 2020 am stat sub acest bananier. Ne-am rugat pentru magie. Nu eram conștienți de durerea cu care ne vom confrunta împreună într-o perioadă atât de scurtă și frenetică de timp. Nu eram conștienți de munca și sacrificiile pe care le vom face pentru relația noastră, intoxicați fiind cu iubire. Cumva, un an și jumătate mai târziu, după ce am trecut împreună prin iad și după ce am râs cum nu am făcut-o niciodată, mi-a cerut să mă căsătoresc cu el. Și la fel ca în oricare viață anterioară și oricare viață ulterioară, am spus da... Apoi ne-am băut sângele unul altuia. 1.11.22”, a scris Megan Fox pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Megan Fox (@meganfox)

Și Machine Gun Kelly a publicat un mesaj, în dreptul unui videoclip în care actrița își arată inelul cu smarald și diamant. 

„Da, în această viață și în oricare viață. La adăpostul crengilor sub care ne-am îndrăgostit am întrebat-o dacă vrea să-mi fie soție. Știu că tradiția spune că există un singur inel, însă l-am proiectat împreună cu Stephen Webster încât să fie două pietre: smarald (piatra ei de naștere) și diamant (piatra mea de naștere)”, a scris Machine Gun Kelly. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de the Blonde Don (@machinegunkelly)

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au întâlnit în timpul filmărilor pentru "Midnight in the Switchgrass" și și-au asumat public relația în vara anului trecut. Atunci, ei au ieșit împreună într-un bar din Los Angeles și, la ieșire, s-au și pupat pentru camere, în mașină. Cei doi iubăreți au sfidat regulile de distanțare socială din Los Angeles, mergând pe stradă fără mască și fără să mențină distanța socială. 

Kelly a devenit faimos în 2018 când a încercat să se dueleze cu rapperul Eminem. „Acesta este momentul, ești cât se poate de mare, bucură-te/A trebuit să-ți ofer o carieră ca să ți-o distrug”, a spus Eminem, în melodia Killshot cu 350 de milioane de vizionări pe YouTube. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel