Medvedev, la schi cu Schwarzenegger

arnold-schwarzenegger
arnold-schwarzenegger

Preşedintele rus, Dmitri Medvedev, a acceptat, printr-un mesaj postat pe Twitter, o propunere din partea lui Arnold Schwarzenegger de a merge la schi, relatează RIA Novosti, în pagina electronică.

"@Schwarzenegger: Mulţumesc. Am fost de acord, îmi amintesc. Cu siguranţă vom găsi timp", i-a scris Medvedev pe Twitter.

Schwarzenegger, care şi-a încheiat luni mandatul de guvernator al statului american California, a utilizat site-ul Twitter pentru a-l invita pe preşedintele rus să schieze cu el, informează Mediafax

Medvedev, care este pasionat de schi, i-a urat, luni, noroc şi succes în noile sale înterprinderi fostului guvernator, potrivit agenţiei ruse.

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 63 de ani, a fost guvernatorul Californiei timp de şapte ani. El a fost ales în acest post în octombrie 2003 şi a fost reales în noiembrie 2006.

Medvedev s-a întâlnit cu Schwarzenegger vara trecută, când guvernatorul l-a însoţit într-o vizită în Silicon Valley. Schwarzenegger a vizitat Rusia în toamnă, în fruntea unei delegaţii de oameni de afaceri din domeniul înaltei tehnologii, vizitând Centrul de Cercetare IT de la Skolkovo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel