Medeea Marinescu, despre starea de sănătate a lui Florin Piersic

Florin Piersic
Florin Piersic

Medeea Marinescu a vorbit la România Tv despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic. Maestrul a fost suprins în timpul unei vizite la medic.

"Am discutat acum vreo săptămână sau două prin mesaje. Era foarte bine, discutam de programarea spectacolelor. Florin Piersic este un om care este atent cu sănătatea sa. Probabil că a mers la un control de rutină. Chiar ieri am vorbit cu organizatorul spectacolului "Străin în noapte" şi am stabilit nişte date, chiar am adăugat nişte spectacole. Dacă ar fi fost ceva grav nu am fi putut face planuri să mai jucăm un al doilea spectacol în mai. În aprilie deja este sold-out, oamenii ar fi fost anunţaţi să-şi ia banii înapoi. Dacă ar fi fost ceva aş fi fost printre cei care ar fi ştiut că este o problemă", a spus Medeea Marinescu la România Tv. 

Forin Piersic a fost surprins în timpul unei vizite la doctor. Maestrul părea vizibil afectat de problemele la piciorul drept și se deplasa greu. De asemenea, acesta a așteptat în mașină până când medicii l-au chemat pentru consult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel