Maurice Munteanu, după ce i s-a atras atenția că a albit, într-o librărie: Nu cunosc nimic mai vulgar! E penibil

Maurice Munteanu, juratul de la "Bravo, ai stil!", a avut parte de o replică care l-a scos din sărite, mergând într-o librărie.

"Acum câteva zile am intrat într-o librărie. Știam exact ce vreau, deci nu m-am foit prea mult pe acolo. O doamnă ștergea de praf o veioză sub formă de glob pământesc și îmi spune: "vai de mine ce ați albit!". Tonul era destul de grav, deci m-am prins că doamnei i se părea foarte nasol acest aspect. Probabil ar trebui să mă cănesc negru corb, să îmi umflu fața cu acid hialuronic, să îmi tund barba foarte scurt și să o desenez perfect etc, ca să fie și doamna mulțumită. Că doar apar la televizor și nu se face să arăți la 42 ca la 42.

Lăsând gluma la o parte, nu cunosc nimic mai vulgar decât încercările disperate ale unor cetățeni de a se propune la 50 ca la 18. Aceeași cetățeni au impresia că nu se vede că și-au umblat "discret" la față. Dar se vede din avion și e penibil, mai cu seamă când ei, în pragul pensiei, se văd la liceu. A, și după toate astea, se mai și prelucrează robotic în fotografii. Că ce? Evident, fiecare e liber să-și facă ce vrea. Dar a devenit periculos acest joc de-a tinerețea. Periculos și grotesc", a scris Maurice Munteanu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel