Mașina BMW al lui Tom Cruise a fost furată în Marea Britanie

BMW.ro / Mașina BMW al lui Tom Cruise a fost furată în Marea Britanie
BMW.ro / Mașina BMW al lui Tom Cruise a fost furată în Marea Britanie

Mașina superstarului Tom Cruise a fost furată în timp ce acesta filma în Marea Britanie pentru noul său film.

BMW-ul actorului Tom Cruise a fost furat în timp ce acesta filma în Birmingham. Actorul se afla în oraș filmând cea de-a șaptea tranșă din seria filmelor „Misiune: imposibilă”, scrie BBC. The Sun susține că vehiculul folosit de Cruise a fost luat din fața hotelului Grand, mașina având la bord mărfuri în valoare de mii de lire sterline.

Un autoturism marca BMW X7 a fost furat marți de pe Church Street, apoi recuperat la scurt timp, a declarat poliția din West Midlands. Vehiculul a fost găsit în apropiere de Smethwick. Camerele de supraveghere sunt examinate, iar anchetele continuă.

Cercetările continuă pentru a descoperi făptașii

Părți extinse din centrul comercial Grand Central, care se află deasupra stației New Street din Birmingham, au fost închise începând de duminică și până miercuri pentru a permite filmărilor să continue. Mulți fani s-au declarat „entuziasmați”  pentru că au avut ocazia de a-l întâlni pe renumitul actor, care a vizitat restaurantul indian Asha's și s-a întâlnit cu ofițerii Poliției britanice de transport în timpul petrecut în oraș.

Ofițerii de poliție au distribuit poza pe rețelele de socializare, scriind la descriere: ”Vă promitem că nu este photoshopat”.

Primarul din Birmingham, Muhammad Afzal, a avut, de asemenea, ocazia să-l întâlnească pe Cruise și pe co-starul său Hayley Atwell. Acesta a spus că a fost o „vizită fantastică și o privire fascinantă către culisele filmului”.

"Abia aștept să văd filmul când va fi lansat", a adăugat Afzal.

Cruise a aterizat cu elicopterul în grădina unei familii

Actorul american Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în grădina spaţioasă a unei familii din Warwickshire (Marea Britanie), într-o scenă care face parte din noul film al francizei de acţiune "Misiune Imposibilă", informează marţi mass-media locale citate de EFE, scrie Agerpres. 

Superstarul hollywoodian, în vârstă de 59 de ani, a folosit proprietatea lui Alison Webb pentru a filma una dintre scene, după ce proprietara locaţiei a fost înştiinţată că o celebritate - al cărei nume nu i-a fost comunicat - va ateriza aici având în vedere că aerodromul din Coventry este închis temporar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel