Masajul vacuum te scapă de celulită

În trecut, cuvinte precum coaja de portocală, gropiţe nu atrăgeau atenţia nimănui, dar acum, simpla menţiune a „pielii de portocală” provoacă teamă.

Oare de unde această aversiune faţă de aspectul „citricelor”? Cert este că nu are nicio legătură cu fructele menţionat. Coaja de portocală este un sinonim al celulitei iar celulita nu este prietenul nimănui.

Beneficiile masajului vacuum sunt cunoscute în scopuri terapeutice, dar ajută şi la diminuarea celulitei. Prin masaj se elimină şi dispar depozitele de grăsime, se îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi circulaţia limfatică, ceea ce încurajează înlăturarea pierderilor metabolice.

Masajul vacuum sau rularea pielii este cea mai acceptată şi studiată metodă pentru tratamentul direct, non-chirurgical al celulitei. Acesta pur şi simplu aspiră ţesutul cu ajutorul unui aplicator manual, îl ridică şi îl modelează, permiţând un masaj regulat şi consistent în profunzimea ţesutului, iar în plus terapeutul depune un minim de efort  în exercitarea masajului.

Folosirea acestui tip de dispozitiv permite celui care efectuează masajul să lupte împotriva celulitei cu uşurinţă, dar în acelaşi timp în mod eficient, deoarece lucrul cel mai greu este făcut de dispozitiv.

Acest  masaj este efectuat în mod normal în serii de la 8 la 20 de tratamente, de două ori pe săptămână. Majoritatea pacienţilor vor simţi diferenţa după cel de-al doilea sau cel de-al treilea tratament. Odată ce nivelul de satisfacţie a fost atins, tratamentul pentru întreţinere trebuie efectuat o dată la fiecare 3 sau 4 saptamani.

Tratamentele sunt reconfortante, dar pot fi un pic dureroase, pentru că zonele cu celulită sunt foarte sensibile. Asocierea masajului vacuum cu electrostimularea este foarte eficientă. Îmbinarea acestor două metode este considerată una dintre cele mai puternice metode non-chirurgicale pe care medicii esteticieni o pot folosi în legalitate in combaterea celulitei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel