Măruță, vedetă Pro TV, mărturisește: Nu-mi vine să-mi cred ochilor...!

Realizatorul unei emisiuni de succes de la Pro TV mărturisește, astăzi, pe contul său de socializare, că nici nu-i vine să creadă că minunea care a sosit în viața lui și a soției sale în urmă cu patru ani de zile a crescut atât de mult.

Zi specială pentru Cătălin Măruță și Andra, astăzi, 16 martie. În urmă cu patru ani, în viața cuplului își făcea apariția David, copilul celor două vedete, care, astăzi, au dorit să le împărtășească fanilor virtuali cât de mult le-a schimbat viața micuțul, dar și să-i ureze acestuia "La mulți ani!".

"Exact in urma cu patru ani, l-am tinut pentru prima oara pe David in brate... Azi mergem la gradinita, iar cand il privesc, nu-mi vine sa-mi cred ochilor ca a crescut atat, ca vorbeste, danseaza, canta, rade, ma face atat de fericit! La multi ani cu toata dragostea pentru David-Alexandru, fiul meu, omuletul care mi-a schimbat viata!", a scris Cătălin Măruță, pe Fcebook, unde a postat și câteva fotografii. 

De asemenea, Andra a transmis și ea un mesaj cu ocazia acestei zile, pe contul său de socializare, postând, totodată, și câteva fotografii în care vedeta își ține puiuțul în brațe.

"Azi, puiutul meu David implineste 4 ani! Datorita lui, am invatat sa iubesc de zece ori mai mult decat credeam vreodata! Vreau sa-i urez si aici LA MULTI ANI si sa-i transmit ca mami il iubeste mult, mult si pentru totdeauna! Sa ramai la fel de sanatos, frumos si haios, te imbratisez si te puuuup!", a scris Andra pe pagina sa de Facebook.

Gafă la Pro TV. Cum a reacționat Măruță la imaginile cu Andreea Esca
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel