Marius Țeicu, în lacrimi la România TV. Apel cutremurător pentru salvarea lui Mihai Constantinescu

FOTO: Facebook / Marius Țeicu
FOTO: Facebook / Marius Țeicu

Mai mulți apropiați ai lui Mihai Constantinescu, printre care și Marius Țeicu și Iuliana Marciuc au făcut un apel la donare de sânge. 

”Sunt foarte emoționat pentru că de când se întâmplă ce se întâmplă cu Mihai este un coșmar. Noi ne cunoaștem de 54 de ani. Cântăm în trupe, suntem prieteni buni și dintr-o dată s-a întâmplat lucrul acesta. A mai avut niște probleme, dar nu credeam că o să ajungă aici. Ce vreau să vă spun este că eu cred în continuare că poate să se facă bine pentru că este un om foarte puternic.

Mihai a trecut peste foarte multe greutăți în viața lui, dar de fiecare dată a izbândit pentru că el a făcut meseria asta de cântăreț, de compozitor, de autor de texte, cu toată pasiunea și cu toată dragostea. Iubește oamenii și pe copii și tot ceea ce a făcut a făcut cu mare dragoste. Sper ca dragostea asta să se întoarcă asupra lui. Sper ca Mihai să fie salvat. Are niște doctori buni care se îngrijesc de el acolo. Le-am spus să vorbească mereu cu el pentru că eu cred că el aude și simte.

Cred că va fi învingător și va trece peste aceste momente. Poate că dragostea și cu ajutorul lui Dumnezeu, împreună cu cea a oamenilor, să îl salveze.... Vă rog să mă iertați.... îmi este foarte greu să vorbesc. (...) Vreau să îi rog pe oameni să meargă să doneze sânge”, a declarat Marius Țeicu în direct la România TV. 

Sute de oameni au stat la coadă astăzi la un centru de transfuzii din Capitală pentru a dona sânge. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel