Marius Moga, dezvăluiri despre familie. Cine sunt, de fapt, părinții lui: Au așteptat să reușesc, acum îi înțeleg

Foto: Instagram Marius Moga
Foto: Instagram Marius Moga

Marius Moga a făcut declarații despre familia lui.

Marius Moga este unul dintre jurații noii emisiuni "SuperStar" România, de la Pro TV și unul dintre cei mai cunoscuți artiști și compozitori.

După ce ani la rând s-a zvonit că provine dintr-o familie de artiști, Marius Moga a decis să spună totul despre familia sa. Astfel, potrivit lui, părinții lui lucrează în domenii care nu au legătură cu muzica.

Cine sunt, de fapt, părinții lui Marius Moga: "Ai mei au așteptat să reușesc, ca să stea liniștiți cu meseria aleasă. Acum îi înțeleg"

 

"Tata e artist, în multe feluri, dar a fost director de televiziune și profesor de foto-video în Alba. E un businessman, dezvoltator și inovator excepțional, dar nu a făcut muzică niciodată.

Mama a lucrat în sistemul medical și e o fire empatică și boemă. Dar s-a tot vehiculat această idee conform căreia eu vin dintr-o familie de artiști. Nici vorbă.

Doar străbunicul meu a fost fondator și dirijor al unei orchestre de ciobani fluierași, la Șugag.

Acum, eu și fratele meu ducem mai departe ideea de familie de artiști. Ai mei au așteptat să reușesc, ca să stea liniștiți cu meseria aleasă. Acum îi înțeleg. Am fost un copil singuratic și stăteam în camera mea, făcând muzică. Dar tata mi-a cumpărat echipamente de mic și m-a dus la pian, deși avea uneori nemulțumiri legate de "clienții mei", artiști locali, care umpleau sufrageria. Pot să spun că, fără ei și fără reticența și provocarea lor anterioară susținerii, nu știu dacă drumul meu ar fi fost la fel", a declarat Marius Moga, pentru viva.ro

"Tatăl meu e cetățean de onoare al orașului"

"Tatăl meu a făcut multe lucruri pentru Alba Iulia și a avut multe meserii și roluri în societate. E cetățean de onoare al orașului. Am ajuns și eu, ani mai târziu, să dețin cheia orașului. Deschiderea vine din faptul că, născut în București, cu guvernantă, vedea viața cu alți ochi, mai deschiși, dincolo de orașul mic în care a ales să se stabilească, din dragoste pentru mama. Când îl vezi pe tatăl tău făcând ce nu face nimeni în jurul vostru, crezi că orice e posibil. Și îndrăznești mai mult", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel