Marioara Zăvoranu a murit. Cum a fost ultima întâlnire cu Oana Zăvoranu

Marioara Zăvoranu a murit la Spitalul Fundeni din Capitală, în această dimineaţă, la ora 9:30. Ultima întâlnire cu Oana Zăvoranu a fost una plină de reproșuri. 

"Nu mi-a fost dor de mama. Ceea ce am spus eu public este doar 25 la sută e adevărat. În urma vizitei la spital, o să vă spun şi pe cei 75% teribili. Din bun simţ nu am spus până acum nimănui. Am fost contrazisă că mama mea nu este la Reanimare. Aici sunt ţinuţi oamenii care depind de aparate. (...) Mamă, nu eşti conectată la aparate, eşti pe scaun! Pe mama am auzit-o şi m-am bucurat că este bine. Eu niciodată nu am spus că mama nu a avut un moment extrem de critic. Eu mă bucur că eşti aranjată, că la Reanimare ai manichiura făcută. Eu cred că ea este bolnavă, dar nu e ţinută în viaţă de aparate. Te gândeşti vreo secundă că ai parte de acest tratament pentru că eşti mama Oanei Zăvoranu? Tu eşti celebră datorită mie. Tu beneficiezi de un tratament pe care tatăl meu, Bănicioiu, nu a putut să-l aibă pentru că eu nu eram Oana Zăvoranu. Avem aici un certificat de moştenire din 2000, in care Zăvoranu îmi lasă 75% din avere. (...) Tu pentru mine nu ai sentimente materne!", a spus Oana Zăvoranu în timpul unei emisiuni de la Kanal D.

CITEȘTE ȘI: A murit Marioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu

"Eu astăzi am fost operată. Am fost operată la prânz. Ai venit aici ca să faci observaţii? (...) Mi s-a scos un rinichi. Ceea ce ţin eu neapărat să spun, m-am simţit extraordinar de îngrijită, nişte profesionişti cărora le datorez viaţa. (...) Ce avere ţi-a lăsat tac-tu? Ai făcut tu vreun leu din averea asta? Dragostea mea se opreşte până la bani, ca şi a ta. (...) Nu am crezut că voi avea un copil cu un asemenea caracter ca al tău", i-a spus Marioara Zăvoranu fiicei sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel