Marinela Chelaru, probleme de sănătate: Nu știu dacă mă mai ține inima

Foto: Facebook Marinela Chelaru
Foto: Facebook Marinela Chelaru

Marinela Chelaru a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Marinela Chelaru a trecut prin clipe dificile după ce a fost operată de urgență, în urma unui infarct, cu ceva timp în urmă.

În vârstă de 62 de ani, celebra actriță a povestit cum a decurs viața ei după acel impas și dacă are de gând să revină sau nu pe scenă.

Marinela Chelaru, despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Actrița a povestit că nu mai are voie să facă prea multă mișcare și nici să iasă afară când temperaturile sunt ori foarte scăzute, ori foarte crescute.

Marinela Chelaru a declarat că a lăsat totul în mâinile soțului acum, bărbatul ocupându-se de tot ceea ce înseamnă cumpărături.

"Nu am voie să ies pe căldură și pe frig, când este ger afară. Am stat cuminte în casă în toată această perioadă. Nici bine așa nu prea m-am mai simțit, mi-am luat medicamentele mele și cam atât. Am vrut să ies până la piață, dar nu am mai fost. Am mâncat fructe pentru că aveam în casă, mi-am făcut și înghețată. Acum soțul face cumpărăturile, dar nu prea avem nevoie, pentru că avem provizii în casă", a declarat Marinela Chelaru pentru impact.ro.

De asemenea, actrița a mărturisit că nu a mai fost nici la spital în ultima vreme și ia legătura cu medicul doar prin intermediul telefonului, pentru a ține totul sub control: 

"Nu am mai fost nici pe la spital în ultima perioadă, vorbesc cu doctorița mea la telefon și cam atât. Este un înger de femeie. Ținem legătura pentru orice eventualitate, dar nu am avut probleme. Ultima dată mi-a schimbat medicamentele de tensiune și mă simt mult mai bine", a mai spus ea.

Condiția pentru care ar mai juca pe scenă

După incidentul neplăcut prin care a trecut, cunoscuta actriță a fost nevoită să renunțe la scenă. Cu toate acestea, îi surâde ideea de a mai juca într-o piesă de teatru sau film, dar numai cu anumite condiții.

Astfel, artista a declarat că ar accepta să se implice într-un proiect doar având un rol mai mic, căci nu mai are puterea necesară de a interpreta un personaj principal.

"Când mă uit la televizor și văd serialul cu băieții de la trupa în care am jucat și eu, îmi revin niște amintiri superbe. Nu știu dacă m-aș mai întoarce pe scenă, nu știu dacă mă mai ține inima. În primul rând, sănătatea este primordială. Îți trebuie energie, pentru că te consumă foarte mult. Trebuie să fii fizic sănătos pentru scenă. Îmi e frică să mă bag într-o chestie de asta. Sau dacă mi-ar da un rol, un regizor sau un producător, să fie unul mai mititel, atunci aș accepta. Nu trebuie să depun foarte mult efort. Îmi este dor de televiziune, de teatru și de film. Am avut niște perioade superbe în tinerețe. Nu mă uit cu mânie înapoi, ci cu drag. Nu mai pot să mă urc pe cal să cuceresc Troia, am o vârstă", a încheiat actrița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel