Marina Voica revine pe scenă din martie. "Mă rog să fie bine în lume"

Marina Voica pe scenă / Foto: Facebook, Marina Voica
Marina Voica pe scenă / Foto: Facebook, Marina Voica

Este cunoscută drept cea mai iubită rusoaică a României. Marina Voica s-a născut în Ivanovo, Rusia şi a terminat Facultatea de Finanţe din Moscova. În prezent, nu mai are pe nimeni în federaţie. Artista se roagă pentru întreaga omenire şi speră ca războiul să se încheie cât mai repede.

Îndrăgita artistă, Marina Voica, a declarat pentru cancan.ro că nu mai are pe nimeni în Rusia, nici familie, nici prieteni, nici foşti colegi de facultate. Ultimul frate pe care îl mai avea acolo a murit în primăvara anului trecut. A absolvit Facultatea de Finanțe și Credit de la Moscova, unde l-a cunoscut pe Marcel Voica cu care s-a şi căsătorit. După terminarea studiilor, s-a stabilit definitiv în România iar familia sa a rămas în Ivanovo, Rusia. Între timp, toţi apropiaţii i-au murit, astfel că a rămas singură într-o casă la Breaza unde, la aproape 86 de ani, îşi poartă singură de grijă, are o gospodărie frumoasă şi se bucură de libertate şi aer curat. Tot de acolo, din faţa televizorului, artista spune că urmăreşte cu interes ştirile în fiecare zi, mai cu seamă acum, pe perioada războiului Rusia-Ucraina, însă este optimistă şi speră că totul se va sfârşi cu bine. "Mă uit  tot timpul la ştiri. Îmi doresc să se termine odată!" a mai spus pe reţelele de socializare.

Revine în atenţia publicului la aproape 86 de ani 

Anul acesta, Marina împlineşte 86 de ani. Nu de puţine ori, artista a spus, şi pe profilul ei de Facebook pe care postează zilnic, că îi este foarte dor de scenă și își dorește să revină într-un spectacol. Interpreta de muzică ușoară abia așteaptă să fie prezentă iar în lumina reflectoarelor. Va performa pe 6 martie la Sala Palatului, alături de nume mari din lumea artistică. La eveniment vor fi prezente personalităţi ca Stela Enache, Gabriel Dorobanțu, Nico, Anca Țurcașiu, Sanda Ladoși, Carmen Rădulescu, Vasile Muraru și Valentina Fătu, Daniel Iordăchioaie, Jean Paler și Anne’s.

"Arăt prea tânără pentru a mă numi bătrână. Arăt prea bătrână pentru a mă numi tânără."

Este una din cele mai recente postări pe care artista le-a făcut pe profilul personal de Facebook. Marina postează des fotografii cu ea, din tinereţe şi din prezent şi le aminteşte mereu fanilor că se simte bine, în ciuda vârstei, că se simte tânără şi că iubeşte viaţa. Marina Voica a fost căsătorită cu Viorel Teodorescu, un medic cardiolog de excepție. Din nefericire aceasta a decedat în urmă cu mai mulți ani, iar Marina Voica primește lunar o pensie de urmaș în valoare de aproximativ 2000 de lei. Pe lângă pensia de urmaş de pe urma soțului ei, Marina mai are și indemnizație de merit din partea Ministerului Culturii. În ciuda faptului că s-a confruntat cu probleme majore de sănătate anul trecut şi a suferit chiar şi o intervenţie la inimă, Marina Voica rămâne în continuare o fire energică, jovială şi pozitivă, așa şi-a obişnuit publicul dintotdeauna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel