Marina Almășan, mesaj dur pentru Mihaela Rădulescu: Există femei care sunt disperate că îmbătrânesc

După ce a văzut-o pe Mihaela Rădulescu "tăvălindu-se ca un şniţel prin făina ProTV-ului", o vedetă TV atrage atenția, într-un editorial pentru ziarulring.ro, că există femei care sunt disperate că îmbătrânesc. Acestora le transmite că lesne pot trece în ridicol, devenind deodată ciuca bătăii de joc a celor care până mai ieri salivau la apariţia lor.  

Marina Almășan o critică dur pe Mihaela Rădulescu, apreciind că juratul show-ului de la Pro TV "Românii au talent", pentru a rămâne în atenția celor din jur, face orice, chiar cu riscul de a deveni cumplit de ridicolă.

"Văzând-o pe Mihaela tăvălindu-se ca un şniţel prin făina ProTV-ului, mi-a venit în minte... Zina Dumitrescu, în câteva ipostaze şocante, cu muuulţi ani în urmă", a scris Marina Almășan.

Dan Negru îi ia apărarea Mihaelei Rădulescu: Ma dezamăgesc reacțile celor din breaslă

În opinia acesteia, "Există o categorie de femei care îmbătrânesc foarte greu. Sau, mai bine zis, care sunt disperate că îmbătrânesc. (...) Celor însă obişnuite ca o viaţă întreagă să fie admirate şi adulate de cei din jur, mai cu seamă de bărbaţi, bătrâneţea (sau să-i zicem "îmbătrânirea") le induce o accentuată stare de disperare. Oglinda le devine inamicul public numărul unu, medicul estetician - Dumnezeul lor, viaţa li se transformă într-o adevărată luptă cu anii, cu kilogramele, cu ridurile, cu orice semn pe care trecerea timpului cutează să-l aşeze pe trupul lor. (...) Nimic rău - voi spune şi eu, doar că, în această poveste, toate au o limită, iar limita dintre normal şi ridicol este aici extrem de discretă; poţi trece lesne dincolo fără să-ţi dai seama, devenind deodată ciuca bătăii de joc a celor care până mai ieri salivau la apariţia ta. Rămân la convingerea că, pentru o femeie frumoasă şi apetisantă, bătrâneţea e o haină greu de dus", continuă vedeta TV. 

Odată ce anii trec, susține Marina Almășan, "etalonul frumuseţii" devine o altă persoană. "Şi, atunci, disperarea te îndeamnă spre a face orice pentru a nu-ţi părăsi poziţia privilegiată. Pentru a rămâne în atenţia celor din jur. Cu riscul chiar de a deveni cumplit de ridicolă, îţi maltratezi trupul care începe să nu mai "ducă", îţi alegi parteneri "şocanţi", rosteşti lucruri care să agaţe cu orice preţ atenţia presei, îţi alimentezi pagina de Facebook cu fotografii în care, wow!, ce bine arăţi sau, pur şi simplu... te tăvăleşti prin făină într-un show. Cineva tot o să observe", conchide vedeta TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel