Marina Almășan, atac dur la Răzvan Ciobanu: Prezența lui m-a oripilat

După ce Răzvan Ciobanu a povestit cum a fost bătut de fostul iubit, Marina Almășan și-a exprimat părerea față de gestul designer-ului de a veni la televizor cu această poveste.

Sunt cel mai tolerant om din lume. Nu mi se cocoață niciun nod în gât, când stau de vorbă cu cineva care nu e ca mine. (...) Și iată că mi-a venit și mie rândul la... intoleranță! E ușor exagerată exprimarea, pentru că îmi păstrez opinia relaxată, legată de dreptul omului de a alege cum își trăiește viața. Nu mă deranjează cu nimic faptul că doi bărboși și-au urat dragoste veșnică și se hârjonesc prin așternuturi (...)

Urmăream un late night show, la o televiziune concurentă. L-am regăsit, pe ecran, pe creatorul Răzvan Ciobanu. Nu am nimic nici cu el, nici cu orientările lui sexuale, nu i-am purtat ținutele și nu ne datorăm nimic unul altuia, sunt oricând gata să-l invit în emisiunile mele, pentru a vorbi despre flori, fete, filme sau chiar și băieți. Și, totuși, prezența lui, ieri, pe sticla târzie a concurenței, m-a oripilat", a scris Marina Almășan pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel