Mariana Anghel, mesaj după moartea lui Dumitru Stroie: Este foarte dureros. I-am fost profesoară

Mariana Anghel a transmis un mesaj după moartea lui Dumitru Stroie. Interpretul de muzică populară, solist la Junii Jidvei, a murit, vineri, într-un cumplit accident  de circulație în zona localității Drăganu-Olteni.

"Nu sunt doar colegă, i-am fost profesoară la Școala de Arte și Meserii din Sibiu și lui, și Claudiei. A fost o mare bucurie să îi cunosc pe amândoi, să îi văd cum cresc sub ochii mei. E foarte greu să poți vedea că se rupe firul vieții cuiva, mai cu seamă că îi și cunoști. Nu cred că am întâlnit un om să fie atât de dornic de a face ceva, atât de muncitor, atât de bun la suflet. Avea țeluri, știa ce vrea de la viață. Sunt puțini tineri care știu ce vor de la viață, iar băiatul ăsta chiar a muncit și a reușit să aibă un trai bun. A muncit pentru asta enorm. 

E foarte dureros și să ne rugăm la bunul Dumnezeu. Acum ne gândim la Claudia, la familia lui. Rugăm pe Dumnezeu să îi ajute să treacă prin această durere.", a spus interpreta de muzică populară Mariana Anghel în direct la RomâniaTv.

VEZI ȘI: Doliu în muzica populară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel