Maria Ilioiu, desfigurată de un estetician. Gheorghe Borcean, președintele Consiliului Medicilor: Acea persoană este pasibilă de închisoare

Maria Ilioiu, fostă ispită la "Insula Iubirii", s-a ales cu tenul distrus, după ce și-a făcut peeling la una dintre clinicile la care merg mai mult vedete.

"Mi-am făcut mici proceduri la ei și au fost ok. Aveam încredere, prietenele mi-au recomandat clinica. Am zis să-mi fac un tratament cosmetic. (...) Medicul mi-a spus de la început că nu există niciun risc, decât dacă stau mai mult în soare, pot apărea mai multe pete”, a spus Maria Ilioiu.

"Acea persoană este pasibilă"

Medicul care s-a ocupat de vedetă nu figurează în Registrul Național al Medicilor,după cum a spus doctorul Gheorghe Borcea, președintele Colegiului Național al Medicilor din România. 

"Fapta este de natură penală. Nu este vorba despre o greșeală medicală, ci despre ilegalitatea practicii medicale în acea instiuție și de către acea persoană. Acea persoană este pasibilă, dacă practica activitate ilegală, este pasibilă de închisoare. Pacientele trebuie să se interseze temeinic înainte despre calificările celor care urmează să le efectuze procedura”, a declarat Gheorghe Borcean, în emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1.

Ce spune clinica

"Ca urmare a declarațiilor cu caracter negativ și lipsite de veridicitate, vă aducem la cunoștință următoarele informații pe care le probăm prin documente oficiale semnate chiar de către domnia sa. Pacienta nu a respectat regulile postprocedurale care i-au fost prezentate cu titlul obligatoriu.

După un peeling chimic, roșeața și descuamarea pielii sunt reacții normale. Și-a asumat toate efectele. Doamna Maria Ilioiu face acuze nefondate, urmărind obținerea unor sume de bani potrivit unei scheme de șantaj sau de amenințări care afectează imaginea clinicii. Nu dăm curs afirmațiilor”, este o parte din mesajul transmis de clinica la care a fost vedeta.

Vezi mesajul complet al clinicii, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel