Maria Buză, dezvăluiri de la show-ul "Te cunosc de undeva"

Săptămâna trecută, a avut loc marea finala a show-ului TV "Te cunosc de undeva", câştigat de Maria Buză. În acel moment toate întâmplările neplăcute din timpul spectacolului au fost date uitării, iar Maria a fost foarte mândră de reuşita sa.

Maria Buză a fost fericita câştigătoare a ediţiei de anul acesta a emisiunii "Te cunosc de undeva". După terminarea concursului, Maria a fost asaltată de numeroase propuneri de interviuri.

Primul interviu acordat de Maria Buză după câştigarea concursului a fost pentru click.ro, unde actriţa a povestit cele mai trăsnite întâmplări din timpul transformărilor sale pentru concurs, transformări care au durat şi peste trei ore.

"Se mai întâmplă să rămâi fără voce, de exemplu, şi e dezastru, pentru că nu ai cum să te abaţi de la program, filmările şi repetiţiile trebuie respectate conform desfăşurătorului. Tot timpul s-a întâmplat ceva haios. Mi-a căzut mustaţa, m-a mâncat barba, mi s-a plimbat lentina, mi s-au rupt unghiile, am căzut de pe tocuri, mi-a fost mică peruca, m-a strâns corsetul. E distracţie, dom'le!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel