Mărgineanu îl apără pe Ristei: Toate proastele și toți proștii care-și trăiesc viața pe`Feisbuc`...

Mihai Margineanu
Mihai Margineanu

Cântărețul și compozitorul Mihai Mărgineanu se declară uimit de atacurile inexplicabile la adresa cântărețului Florin Ristei. 

De unde a început totul: Xonia a făcut ședință foto sexy la Memorialul Holocaustului din București, ceea ce a atras atenția și a scandalizat. 

Pozele Xoniei au fost rapid uitate, dar în același timp au activat un interviu de la începutul lunii august, acordat de Florin Ristei revistei Viva. 

Iată ce a spus atunci Ristei: 

”Am vazut pe internet un interviu filmat cu unul dintre cantaretii romani de succes, si anume Florin Ristei, pe care nu l-am cunoscut eu prea bine dar il stiu din piata muzicala sau de pe la emisiuni. Am o impresie tare buna despre el inca de pe vremea in care era un pusti talentat si canta "Dana, colega mea!"

In interviul respectiv el zicea - raspunzand la intrebarea : Ce personaj istoric iti place? - ca este fascinat de evolutia lui Hitler de la faza de om normal la tiranul care a ajuns in final, si ca citea in momentul de fata, Mein Kamf. Bun si frumos si nimic ofensator.

In niciun caz n-am inteles o secunda din ce-am vazut ca lui i-ar placea Hitler, asa dupa cum toata presa a ajuns sa scrie!

M-au uimit insa, puzderia de articole si mesaje pline de rautate scrise de toate proastele si toti prostii care-si traiesc viata pe feisbuc, injurand sau dand laicuri cu emiticoane.

De la "nu-l mai baga nimeni in seama" pana la injuraturi cartieristice de mahala alba-neagra.

Cat timp irosit din partea lor! Cata lipsa de bun-simt apropo de faptul ca nici n-au vazut sau citit interviul , ci au luat totul de-a gata si au pus botul imediat la ce au scris altii, fara sa verifice inainte sa arunce ura in fibra optica. Primul care a scris si a trunchiat zisele copilului a fost unul de se crede psiholog muzical si pe care, din pacate, chiar ca nu-l mai ia nimeni in seama.

Saracii oameni, cat de rataciti trebuie sa fie si cat de urate le-or fi traiurile.

Pentru ca stilul asta de viata, injurand-urand-si-frustandu-te din orice, duce catre depresii de calitate superioara in care dracul te baga, dar din care nici dracu nu te mai scoate.” a scris cântărețul Mihai Mărgineanu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel