Margherita recunoaște tot: M-am băgat în anturaje nepotrivite

Foto: Facebook
Foto: Facebook

După scandalul în care a fost implicată anul acesta, se pare că liniștea începe să se aștearnă în viața Margheritei. Vedeta a recunoscut tot.

"Anul acesta pentru mine a fost unul foarte bun, foarte productiv, pentru că am învățat foarte multe lucruri din fiecare experiență. Am început așa, să aleg, ce e bine, ce e rău. Nu știi atunci când ești tânăr dacă ai făcut o alegere bună sau nu. Mai greșim și noi! Viața este ca un ocean așa pe care eu îl parcurg cu pași mărunți!”, a declarat Margherita în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la PRO TV.

"Am făcut terapie"

"Am încurcat anumite chestii, am ales prieteni nepotriviți, m-am băgat în anturaje nepotrivite, chestii de-ale tinereții. Important este că atunci când greșim să învățăm ceva. Cel mai important este să te iubești, să te respecți pe tine și să fii foarte atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău” pentru că nu toată lumea are intenții bune. Poți fi o victimă, poți fi prins într-o capcană. S-au scris multe lucruri neadevărate despre mine, cum că aș fi consumat anumite substanțe. M-a deranjat foarte tare tocmai de aceea am decis ca pentru o perioadă să nu mai apar în presă, în social media. Am făcut terapie ", a mai spus vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel