Mărculescu, datorii URIAȘE. "SUFEREA. Noi simțeam". Avea probleme de sănătate. Cum ajunsese să trăiască

Apropiații lui Costin Mărculescu au făcut declarații incredibile despre actor. Avea datorii uriașe și se lupta cu câteva probleme de sănătate. Iată ce au declarat și cum ajunsese să trăiască acesta. 

Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă, aseară, după câteva zile în care nu a mai fost văzut și nimeni nu a mai dat de el. Anunțul a fost făcut aseată, la Xtra Night Show, după ce vecinii actorului au sunat la redacție să spună că din casa lui se simte un miros ciudat și un câine latra încontinuu de zile bune. 

Reporterul Horațiu Tudor a mers la ușa acestuia și, după ce a bătut la ușă minute în șir, a decis să sune la numărul de urgență 112. După intervenția autorităților, Costin Mărculescu a fost găsit mort în baie. În aceste momente, corpul acestuia se află la INML, însă, până la această oră, nu se știe dacă artistul a murit de moarte natural sau dacă s-a sinucis.

Declarațiile incredibile ale apropiaților lui Costin Mărculescu

Apropiații lui Costin Mărculescu au declarat că acesta intrase într-o depresie puternică și suferea enorm din cauza faptului că trăia de pe o zi pe alta și ajunsese să fie dator vândut prietenilor, care îl împrumutaseră cu sume mici de bani, dar care s-au adunat, devenind câteva mii de euro. În plus, acesta suferea pentru că nu mai reușea să obțină nici măcar un rol mic, într-o piesă de teatru. 

“L-au ajutat financiar Pepe, care i-a dat, în total, câteva mii de euro. Mara Bănică îl ajuta și ea cu cât putea, la fel și George Ciubotaru. Din păcate, nu voia să înțeleagă că nu va reveni în teatru și că trebuie să se reprofileze. Toată lumea îl îndemna să se angajeze, să își facă un rost, să lase trecutul în urmă.

Noi simțeam că el este depresiv. Visa doar să revină în centrul atenției. Suferea și de singurătate, spunea că tânjește să aibă și el o familie. Vorbea mereu despre vremea în care avea bani și locuia într-o vilă, când avea mașini luxoase și era iubit de public. Trăia în trecut, nu mai accepta prezentul. Avea probleme cu inima, dar nu voia să meargă la medic și nici să aibă grijă de el. Nu lua medicamente, nu ținea dietă”, au declarat surse apropiate acestuia pentru impact.ro, citează playtech.ro.

Citește și: Costin Mărculescu și-a PREZIS moartea. Mesajul sfâșietor. "Ştiţi de ce au murit MULŢI mari artişti?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel