Marcel Toader a murit. Ultima postare pe Facebook

Marcel Toader a murit, sâmbătă după-amiază, în urma unui infarct. Ultima postare a fostului om de afaceri a fost făcută pe 27 iulie, iar mesajul este cutremurător.

"Adevărata imagine pentru ceea ce se petrece azi poate fi vazută la televizor în fiecare zi. Peste tot ! Daca te uiți suficient de atent vezi goliciunea, tristețea spirituală, pierderea sensului, pierderea scopului a unui întreg popor manipulat și condus de incompetenți ( curve, aghiotanți, neveste frustrate, „acoperiți", pederaști, aserviți ....metamorfozați în servicii secrete SPP, SRI, STS ordinea nu este întâmplătoare ) ! Adevarații vinovați nu sunt ei, ci noi. Ei au trădat învrederea noastră ! Noi avem puterea să schimbăm lucrurile ! Doar noi, cu toții ! 

Acultați, mai jos, cum trăitorii români din Muntele Athos gândesc, invită și se roagă pentru poporul lor! Dumnezeu să o odihnească pe Mihaela !", scris omul de afaceri.

Din primele informații, se pare că Marcel Toader a suferit un infarct. Paramedicii sosiți de urgență la fața locului au încercat să-l resusciteze timp de 40 de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel