Marcel Pavel a izbucnit în lacrimi, în DIRECT: Nu mă așteptam, aș fi vrut să nu amintim

Marcel Pavel a izbucnit în lacrimi.

Marcel Pavel este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România și recent a fost invitat într-o emisiune TV, alături de fiica lui Iuvenalia.  Printre multe discuții și detalii despre viața și cariera sa, s-a adus aminte și de mama artistului care a murit în vara aceasta.

Cristi Brancu, moderatorul emisiunii, a deschis un subiect foarte sensibil pentru celebrul cântăreț care nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi. Mai mult, profund îndurerat de moartea mamei sale, artistul nu și-a găsit puterea să vorbească despre această tragedie.

”Marcel, eu ți-am trimis mesaj atunci. Mie mi s-a rupt sufletul pentru că mama ta a fost o eroină a acestei lumi. Cred că o parte din puterea și frumusețea acestei lumi a plecat odată cu ea”, a spus Cristi Brancu în emisiune.

"Aș fi vrut să nu amintim de treaba asta, dar dacă tu vrei așa... Da... nu mă așteptam să deschizi subiectul acesta, sincer", a spus Marcel Pavel, în lacrimi, refuzând să vorbească despre acest moment dureros din viața lui.

"Am trecut prin momente cumplite anul acesta"

Totul vine după ce, în urmă cu doar câteva zile, Marcel Pavel a dezvăluit că nu a reușit să treacă peste moartea mamei sale.

Artistul a recunoscut la Xtra Night Show că a avut o relație specială cu femeia care i-a dat viață și din acest motiv s-a arătat profund afectat de moartea acesteia. 

Mama lui Marcel Pavel a murit la vârsta de 81 de ani. 

"A fost o perioadă foarte urâtă pentru mine. Am trecut prin momente cumplite anul acesta, și anul trecut, dar anul acesta a fost groaznic. Încerc să-mi revin și sper să reușesc să trec cu bine. Am sufletul terminat și mintea puțin...", a declarat Marcel Pavel, la Xtra Night Show. 

Marcel Pavel, mesaj sfâșietor după moartea mamei sale

"Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! Draga mea mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele, cea mai importantă femeie din Univers a plecat într-o lume fără dor printre stelele eternității! Adio... sau la revedere scumpă mamă!", a scris artistul acum câteva săptămâni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel