Mara Bănică, terorizată de un bărbat. A venit în platoul "Acces Direct" cu fața acoperită: "Am fost forțată..."

Timp de un an, un individ necunoscut i-a trimis Marei Bănică mesaje de amenințare și de șantaj. Bărbatul și-a făcut apariția și în platoul emisiunii "Acces Direct", acolo unde și-a acoperit fața cu o mască, încercând să o oblige să îi ofere bani.

"Dragii mei, în ultimul an și jumătate, am fost forțată să renunț la activitatea mea pe rețelele de socializare. Cei dintre voi care mă urmăresc demult, știți bine că una dintre plăcerile mele esta să scriu aici cu voi. Din păcate, de aproape un an și jumătate am trăit terorizată de un individ care mi-a trimis peste 11 mii de mesaje de amenințare, santaj și hărțuire de pe peste 5000 de conturi false. Condiția pentru a mă lăsa în pace era să îi dau diverse sume de bani. La începutul acestei luni, acest individ a venit la sediul "Acces Direct", noaptea, cu o mască pe față, în încercarea de a mă intimida să îi dau bani", a scris Mara Bănică.

"A fost ridicat de polițistii Sectiei 8"

"Astăzi, de dimineață, a fost ridicat de polițistii Secției 8, cărora le multumesc din suflet pentru profesionalism și promptitudine. De astăzi, conturile mele de Facebook și Instagram sunt din nou publice. Îmi cer iertare prietenilor mei, clienților cu care am contracte de imagine. Vă mulțumesc întârziat tuturor pentru urările de ziua mea și pentru urările pentru ziua fiului meu (ieri a împlinit 9 ani). O să revin cu detalii despre individ, acum ma grăbesc puțin", a mai scris Mara Bănică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel