Manelistul Răzvan de la Oradea a murit. Fanii sunt şocaţi

Manelistul Răzvan de la Oradea a murit, marţi, la spital. Artistul a suferit patru stopuri cardio-respiratorii, ultimul fiindu-i fatal. 

Răzvan avea 35 ani. Acesta avea probleme de sănătate fusese internat și la spital în Timișoara, de unde s-ar fi externat pe propria răspundere fiindcă trebuia să participe la un eveniment.

Luni, 2 septembrie, Răzvan s-a simțit rău și a fost internat pe secția de Interne, la Spitalul Județean Oradea, cu tulburări respiratorii. Manelistul suferea de obezitate morbidă și de aici i s-au produs alte probleme grave de sănătate, inclusiv hipertensiune arterială, sindrom nefrotic etc.

A făcut patru stopuri cardio-respiratorii

Marți, 3 septembrie, dimineața, Răzvan a făcut două stopuri cardiorespiratorii pe patul de spital de la Județean. A fost resuscitat de două ori și Răzvan a fost transferat la secția de Anestezie Terapie Intensivă, unde a mai suferit încă două stopuri cardio-respiratorii, ultimul fiindu-i fatal, scrie bihon.ro.

Prietenii şi fanii artistului, şocaţi 

Iată câteva dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a lui Răzvan:

„A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să vă dea putere si sa va ofere mangaiere in acest moment dureros."

„Un om minunat, mereu cu zambetul pe buze. Dumnezeu sa te odihneasca in pace. Acuma vei canta printre ingeri, dragul nostru Razvan. Nu te vom uita niciodata."

„Nu cred , Sincere condoleante ! Dumnezeu sa te odihneasca in pace Răzvi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel