Mandinga a primit Discul de Aur pentru piesa "Zaleilah"

mandinga-a-primit-discul-de-aur
mandinga-a-primit-discul-de-aur

Trupa Mandinga a primit, joi, Discul de Aur, datorită celor 10.000 de descărcări digitale pe care le-a înregistrat celebra piesă "Zaleilah", informează casa de discuri Cat Music. 

Clubul bucureştean Le Gaga a fost locul care a găzduit joi, 12 iulie, lansarea celui de-al cincilea album al trupei, intitulat "Club de Mandinga". Cu această ocazie, Elena, Alex, Chupi, omar, Zach, El Nino şi Tony au primit Discul de aur pentru cele peste 10.000 de descărcări. Premiul le-a fost înmânat de către directorul Cat Music, Dan Popi.

Cei de la Mandinga au făcut celebru single-ul "Zaleilah" prin intermediul participării lor la Eurovision. Ulterior, piesa a făcut înconjurul lumii şi a devenit foarte îndrăgită de public.

"Mulţumim fanilor care ne-au fost aproape, mulţumim posturilor de radio care au difuzat «Zaleilah» şi cluburilor care fac atmosferă pe noile noastre piese de pe «Club de Mandinga». Acum Mandinga are o misiune clară: playing happiness! Împreună suntem siguri că putem zâmbi şi petrece mai mult", a declarat Elena, solista trupei Mandinga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel