Mama Sânzianei Buruiană, pensie de 26.000 de lei pe lună. De ce primește suma colosală, printre cele mai mari pensii din România

Foto: Instagram Sânziana Buruiană
Foto: Instagram Sânziana Buruiană

Mama Sânzianei Buruiană încasează o pensie colosală la care mulți români doar visează. 

Sânziana Buruiană, actuală Zuluf după căsătorie, este cunoscută de ani buni în showbiz-ul românesc, însă de când a devenit mama a două fete, s-a mai retras din luminile reflectoarelor. 

Vedeta a făcut parte din emisiunea Antenei Stars, "Mămici de pitici cu sclipici", acolo unde și-a expus viața personală și unde oamenii au putut să o cunoască așa cum este ea, lăsând multe prejudecăți din trecut de-o parte.

Sânziana Buruiană are acum o familie așa cum a visat, iar în ceea ce o privește pe mama ei, a făcut dezvăluiri incredibile.

Chiar dacă mulți nu se așteptau la acest lucru, Sânziana Buruiană a absolvit facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice și a terminat Masterul cu nota 10, iar mama ei a fost magistrat.

În ceea ce-l privește pe tatăl vedetei, acesta a lucrat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri și Antreprenoriat în calitate de consilier superior. În 2019, Viorel Buruiană, tatăl Sânzianei, s-a stins din viață.

Ei bine, Corina Buruiană a fost judecător la Curtea de Apel București până în anul 2009 și, de când a ieșit la pensie, suma pe care o primește lunar a crescut de cinci ori, așa încât a ajuns suficient de mare încât să-și crească fiica și nepoatele în puf.

Ce pensie încasează mama Sânzianei Buruiană de la statul român

Potrivit wowbiz.ro, în urmă cu doi ani, la data ultimei declarații de avere depusă de soțul ei, Corina Buruiană încasa anual de la statul român suma de 312.043 de lei, adică ceva mai mult de 26.000 de lei pe lună. Altfel spus, femeia încasa 5.200 euro pe lună.

Venitul femeii a crescut de la an la an și este posibil ca în 2021 să fie și mai mare de atât, dat fiind faptul că punctul de pensie a fost majorat de câteva ori în acest interval.

În anul 2016, Corina Buruiană încasa circa 115.000 lei pe an, adică aproximativ 9.500 lei pe lună.

În declarația de avere a familiei Buruiană apar și două case, una în Tâncăbești de circa 265 mp și o casă de vacanță la Sinaia.

Mai mult, soții Buruiană dețineau două terenuri, unul în Prahova și altul în Ilfov, câteva conturi bancare cu sume destul de mici dar și trei credite care totalizau, în 2019, aproape 600.000 de lei.

Vezi aici declarația de avere a mamei Sânzianei Buruiană

Sânziana Buruiană, semn divin de la tatăl ei

După ce și-a pierdut tatăl, Sânziana Buruiană și-a pierdut tatăl, iar la scurt timp a aflat că este însărcinată. Odată ce a devenit mamă pentru a doua oară, vedeta susține că această minune are legătură cu pierderea părintelui său.

”Eu tot cred și sper că mă gândesc la sufletul ăsta pe care mi l-a trimis Dumnezeu că are așa o legătură. Știi, când pleacă cineva foarte, foarte apropiat, Dumnezeu îți dă pe altcineva. Probabil că asta este legea vieții”, a spus vedeta pentru Antena Stars, scrie spynews.ro.

Sânziana Buruiană, mesaj pentru mama ei

"Ea e mama mea inima mea puterea mea....mama e unica nimeni pe lume nu e ca mama ea iti ofera totul necondiționat ea te ajuta sa-ti împlinește toate visele...am cea mai frumoasa puternică și deșteaptă mama din lume...Nu m-am lăudat niciodată dar acum este momentul sa i spun că nu e niciuna ca ea! Ce fac eu pentru fetele mele e un sfert din ce a facut ea pentru mine. Ea mi-a facut viata un basm mereu nu doar cand aveam 5 ani Dumnezeu mi-a dat o fiică pe Izabela exact ca ea puterea mea!!!", a scris Sânziana Buruiană pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel