Mama lui Michael Jackson a fost dată dispărută

katherine jackson
katherine jackson

Katherine Jackson, mama lui Michael Jackson, a fost dată dispărută de către un nepot de-al ei, sâmbătă noapte.

[caption id="attachment_210328" align="alignleft" width="285"] Sursă foto: allforloveblog.com[/caption]

Unul dintre nepoţii lui Katherine Jackson a completat la poliţia din Los Angeles o declaraţie, potrivit căreia femeia nu a mai fost văzută de către nepoţii săi de mai bine de o săptămână, informează Ziare.com

În cursul aceleiaşi săptămâni, Jermaine Jackson a postat pe contul lui de Twitter un mesaj în care anunţa că, de fapt, Katherine s-ar afla în Arizona, unde se odihneşte la sfaturile medicului său. Acest mesaj se opune celor declarate de fiica lui Michael Jackosn, Paris. "Da, bunica mea lipseşte. Nu am vorbit cu ea de o săptămână şi o vreau acasă acum", relatează sursa citată. Tânăra a facut un apel oamenilor, rugându-i să anunţe autorităţile în caz că o văd, în contextul în care, spune ea, "acelaşi doctor care a spus despre tatăl meu că este dependent de droguri are acum grijă de bunica mea".

"Niciodată nu au trecut mai mult de 24 de ore fără ca bunica să vorbească cu cei trei nepoți ai ei", a declarat avocatul lui Katherine Jackson pentru CNN.

În declaraţiile lui Paris, aceasta face referire la o scrisoare semnată de fraţii tatălui său, Randy, Jermaine, Janet, Tito si Rebbie, în care aceştia cer demisia executorilor judecătoreşti ai averii lui Michael Jackson.

După moartea lui Michael Jackson, Katherine s-a ocupat de creşterea şi educaţia celor trei copii ai acestuia, Paris, Prince şi Blanket. În acest context, Paris se teme ca autorităţile să nu o considere atât de bolnavă pe bunica lor, încât să nu se mai poată ocupa de ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel