Mama lui Chris Rock, după palma dată de Will Smith fiului ei: M-a pălmuit pe mine

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Actriţa Rose Rock, mama lui Chris Rock, a dat primul mesaj după ce fiul ei a fost lovit de Will Smith la premiile Oscar. 

"Ai reacționat la faptul că soția ta s-a uitat ciudat și te-ai dus și i-ai făcut ziua mai bună, deși râdea în hohote când s-a întâmplat", s-a adresat parcă ea direct lui Will Smith.

"Când i-a dat o palmă lui Chris, ne-a dat tuturor. M-a pălmuit pe mine", a concluzionat Rose Rock, mama lui Chris, conform Filmnow.

Poliţiştii din Los Angeles "erau pregătiţi să îl aresteze pe Will Smith". I-ar fi spus asta lui Chris Rock

Producătorul premiilor Oscar, Will Packer, a fost prezent alături de Chris Rock când poliţia a venit să vorbească cu el după incident.

"Noi suntem pregătiţi să îl luăm chiar acum, puteţi depune plângere, îl putem aresta", i-au spus aceştia comediantului, a declarat Will Packer pentru televiziunea ABC.

Potrivit lui Packer, Chris Rock nu a dorit să se ajungă acolo. Când poliţia a terminat de explicat opţiunile care i s-au oferit şi au întrebat "Vrei să facem ceva?", el a răspuns "nu", a continuat producătorul, citat de Agerpres.

Cu câteva secunde înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului "G.I. Jane", un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore. Will Smith a reacţionat imediat în urma acelei glume, a urcat foarte repede pe scena galei Oscar şi l-a pălmuit pe Chris Rock, apoi s-a întors la scaunul său din sală.

Will Smith, INTERZIS de la Oscaruri 10 ani

Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice din Statele Unite a decis să îi interzică actorului Will Smith să participe la orice ceremonie sau eveniment pe care instituţia îl organizează, timp de zece ani, ca pedeapsă pentru palma pe care actorul i-a dat-o comediantului Chris Rock la gala Oscar de la sfârşitul lunii martie, informează AFP şi Reuters.

Domnului Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, personal sau virtual", indiferent dacă este vorba sau nu de premiile Oscar, şi cu efect imediat, a precizat într-un comunicat consiliul de administraţie al Academiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel