Maia Morgenstern, despre fostul ei soț: Asta nu va putea fi schimbat niciodată, de nimeni

 Maia Morgenstern a vorbit despre fostul său soț, Claudiu Istodor, alături de care joacă în serialul "Sacrificiu" de pe Antena 1. Cei doi formează un cuplu pe micile ecrane.

"Lumea poate să rămână surprinsă, aşa cum ne surprinde viaţa. Domnul Claudiu Istodor este tatăl lui Tudor şi asta nu va putea fi schimbat niciodată, de nimeni (...) Înţelegem să sorbim din bucuriile unei toamne. Nu ştiu şi nu dau verdicte (n.r. dacă a mai rămas ceva între ei)... Domnul Claudiu Istodor este un om pe care îl respect enorm, un artist care mă surprinde, un actor faţă de care am o admiraţie nemăsurată. Este un actor, un artist desăvârşit în permanenţă transformare", a declarat Maia Morgenstern pentru "Acces Direct".

"Ce simţim dincolo de cuvinte, asta e important"

"Mă surprind pe mine privindu-l în continuare. S-a lăsat un soi de pace, de linişte, am putut vorbi normal pentru un timp, după care iar... am putut eu să mă liniştesc, să mă relaxez, ne plimbăm în parc şi mai ales vorbim. Nu totdeauna suntem de acord. Nu totdeauna lucrurile merg ca pe roate... Ce simţim dincolo de cuvinte, asta e important", a mai spus actriţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel