Magda Vasiliu, mesaj puternic, înainte de Sărbători: Chestia aia cu "De Crăciun, fii mai bun!" e o mizerie

Magda Vasiliu
Magda Vasiliu

Magda Vasiliu a transmis un mesaj trist și puternic, în prag de Sărbători, făcând referire la două povești tragice.

"Azi, am citit postarea unei mame care, acum trei ani, şi-a pierdut copilul, grav bolnav... Nimic pe lume nu-i va putea nici măcar abate gândul de la copilul ei, nici măcar pentru o clipă. Dar ce mi a atras atenţia este o chestiune pe care mama respectivă o trăieşte an de an, mai ales de sărbători. Oamenii ca ea duc tristeţi pe care noi, ăştia un pic mai norocoşi, ni le putem doar imagina.Prietenii o evită, pentru că tristeţea ei le face rău, nimeni nu o invită nicăieri, pentru că toţi ştiu că, cel mai probabil, ea nu va onora invitaţia", a scris Magda Vasiliu pe Facebook.

"Suntem egoişti, superficiali şi nepăsători"

"Acum vreo doi ani, o altă mamă rămasă fără copil îmi povestea fix aceleaşi lucruri. Aşa-zişii prieteni ajung să te evite, vecinii la fel, rudele te mai sună când şi când, nu pentru că le-ar pasă de tine, ci ca să-şi mai liniştească puţin propria conştiinţă. Cu gândul la cadouri, la mese şi petreceri, uităm cât suntem de norocoşi şi, când ne merge cât de cât bine, suntem egoişti, superficiali şi nepăsători. Aşa suntem fără să ne propunem", a mai scris aceasta.

"Chestia aia cu "de Crăciun, fii mai bun" e o mizerie"

"Chestia aia cu "de Crăciun, fii mai bun" e o mizerie care funcţionează în scop comercial, un rahat de marketing perfect. Lângă noi sunt oameni care suferă, zi de zi, noapte de noapte. Îi ignorăm pentru că suferinţa lor ne pune pe gânduri, ne face să reflectăm la ce e cu adevărat important, ori noi nu vrem asta. Nu, nu. Noi vrem brad, cadouri, mâncare, băutură şi linişte. Oameni... Ăştia suntem, din păcate", a conchis fosta prezentatoare tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel